Továbbra is elképesztően népszerű a Knockout City

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 4.
  • Biznisz
Link másolása
Habár a jövőjét tekintve egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy mekkora siker lesz a Knockout City, az már biztos, hogy egyelőre az idei év egyik slágerjátéka, ami ügyes üzleti modelljével már több mint ötmillió játékost csábított magához.

Az elmúlt hetek egyik meglepetésjátéka lett a Knockout City, ami nemrég már több mint kétmillió labdadobálót számlált, most pedig a játékosbázisa elérte az ötmillió felhasználót. Sikerének egyik kulcsa nyilván az elérhetőségének köszönhető, amit igyekszik továbbra is megőrizni az Electronic Arts.

Az már persze megint más kérdés, hogy meddig tart ki a rajongótábor a Knockout City körül, de amíg a játék benne marad az EA Play és az Xbox Game Pass kínálatában, valamint az EA is megfelelően támogatja a jövőben a feldoppingolt tornaórás kidobósdit, akkor bizonyára tovább növekszik majd a játékosszám.

A Knockout City PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen is elérhető, ha kedvetek támadna nektek is megdobálni a haverokat.

1.
1.
Aanash
Nagyon kellett már egy olyan pvp játék amiben nem kell lövöldözni és mégis szórakoztató.
Rocket League mellett ez is tetszetős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...