Továbbra is elképesztően népszerű a Knockout City

Habár a jövőjét tekintve egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy mekkora siker lesz a Knockout City, az már biztos, hogy egyelőre az idei év egyik slágerjátéka, ami ügyes üzleti modelljével már több mint ötmillió játékost csábított magához.

Az elmúlt hetek egyik meglepetésjátéka lett a Knockout City, ami nemrég már több mint kétmillió labdadobálót számlált, most pedig a játékosbázisa elérte az ötmillió felhasználót. Sikerének egyik kulcsa nyilván az elérhetőségének köszönhető, amit igyekszik továbbra is megőrizni az Electronic Arts.

Az már persze megint más kérdés, hogy meddig tart ki a rajongótábor a Knockout City körül, de amíg a játék benne marad az EA Play és az Xbox Game Pass kínálatában, valamint az EA is megfelelően támogatja a jövőben a feldoppingolt tornaórás kidobósdit, akkor bizonyára tovább növekszik majd a játékosszám.

A Knockout City PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Nintendo Switchen is elérhető, ha kedvetek támadna nektek is megdobálni a haverokat.

1 komment - szólj hozzá!