Jövő héten jön az első két No More Heroes PC-re

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Beigazolódtak a tavalyi pletykák, ugyanis az XSEED Games és a Grasshopper Manufacture nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy jövő héten PC-re is befut majd a No More Heroes és a No More Heroes 2: Desperate Struggle.

Még tavaly decemberben kapott szárnyra a pletyka, miszerint Switch után PC-re is ellátogat az eredetileg még Nintendo Wii-n debütált No More Heroes és No More Heroes 2: Desperate Struggle. Nos, a pletyka a minap hivatalossá vált, hiszen a XSEED Games és a Grasshopper Manufacture hivatalosan is megerősítette a szóbeszédet, és már elérhető mind a két játék steames adatlapja, valamint külön-külön megkapták a saját beharangozó előzetesüket:

A PC-s verziók természetesen HD-felbontásban pompáznak immár, mind a két epizód 60 fps-sel repeszt majd, illetve a Steam Cloud-támogatás sem hiányzik az új funkciók közül. A premierig sem kell már sokat aludnunk, ugyanis június 9-én élesedik mindkét cím, amikért 20-20 dollárt kérnek majd a digitális áruházban.

2.
2.
GemForge
Végülis miről is szólnak ezek a játékok? Vki tömören meg tudná fogalmazni? Volt Wiim de valahogy elkerültek ezek a címek. Talán Switch-re is vannak már, de nem magyon alaródzik költeni erre. Vagy? Tényleg jó? Mire hasonlít?
1.
1.
FURY380
Új konzolokra is jöhetnének.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...