Őszre csúszik a The Good Life

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 6.
  • Csúszás
Link másolása
A legutóbbi elképzelésekkel ellentétben mégsem jelenik meg nyáron a The Good Life. Az életszimulátoros elemekkel felvértezett kalandjáték időközben kiadót váltott, és egy adag látnivalót is kaptunk hozzá.

Kiadót váltott, és késik egy kicsit a Hidetaka “Swery” Suehiro nevével fémjelzett kalandjáték, a The Good Life. A 30 dollárt kóstáló anyag így már csak ősszel jelenik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, méghozzá a Playism gondozásában. Egy adag friss látnivalót is kaptunk hozzá:

A játék főszereplője egy Naomi Hayward nevű újságíró, aki az angliai kisvárosba, Rainy Woodsba költözik, hogy egy rejtély után nyomozzon. Hamar rájön, hogy minden helyinek van valami titka (például az, hogy esténként kutyává vagy macskává változnak), amikor pedig nekivág a munkának, még egy gyilkosság is megfejeli mindezt.

A The Good Life érdekessége ezenkívül, hogy életszimulátoros elemekkel is megspékelték, így hősnőnk a fotóival pénzt kereshet, kertészkedhet, és még a kocsmába is beülhet, ha úgy tetszik.

2.
2.
Kraudo
De most komolyan. Van olyan ember aki ezt várja?
1.
1.
XuChi
Kb mint egy PS2 játék :( Grafikusoknak nem volt sok munkájuk vele ....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...