Shazam 2 - befutott az első teaser

  • Írta: szlav
  • 2021. június 6.
  • Cooltúra
Link másolása
Már javában zajlik a Shazam 2: Fury of the Gods forgatása, a filmet rendező David F. Sandberg pedig nem bírt magával, szélnek eresztette a film első teaserét. Csak az a kár, hogy elfelejtették felkapcsolni a villanyt.

A Shazam! mozifilm két évvel ezelőtt kifejezetten jól teljesített a kasszáknál, hiszen a százmillió dolláros költségvetésének a bő három és félszeresét hozta vissza. Nem is volt kérdés tehát, hogy előbb-utóbb elkészül a második rész is, amelyet a jelek szerint David Sandberg csapata éppen most forgat. Ez utóbbit onnan tudjuk, hogy egy éles szemű redditező a minap kinézett az iroda ablakán, miközben éppen ott vették a film egyik jelenetét - mindezt ráadásul sikerült lencsevégre kapni!

Ennél azonban hivatalosabb forrásból is érkezett új látnivaló, a rendező ugyanis megosztott egy rövidke, de poénos kedvcsinálót, amelyben közelről megcsodálhatjuk a nagyra nőtt Billy Batson új szuperhőspizsamáját - illetve megcsodálhatnánk, ha valaki felkapcsolta volna a lámpát.

Kezdenek tehát felpörögni az események a DC kelekótya szuperhőse körül. A Deadline az elmúlt hónapokban azt is megerősítette, hogy Helen Mirren és Lucy Liu is csatlakozott a film szereplőgárdájához - a két hölgy Hespera és Kalypso szerepében szállhat majd szembe Zachary Levi karakterével.

3.
3.
PapaYeti
#2: A célközönség a tizen éves kor osztály ennek fényében a többi hasonszőrű versenytársához képest igen csak jó film volt.
2.
2.
Aanash
Szerintem pocsék volt az első rész.
Lebutított csillàmpóni maszlag.
1.
1.
Shao Kahn
Csak ne kéne még két évet várni rá! Ha már idén elkészül, miért kell várni 2023-ig a premierre!?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...