Shazam 2 - befutott az első teaser

Már javában zajlik a Shazam 2: Fury of the Gods forgatása, a filmet rendező David F. Sandberg pedig nem bírt magával, szélnek eresztette a film első teaserét. Csak az a kár, hogy elfelejtették felkapcsolni a villanyt.

A Shazam! mozifilm két évvel ezelőtt kifejezetten jól teljesített a kasszáknál, hiszen a százmillió dolláros költségvetésének a bő három és félszeresét hozta vissza. Nem is volt kérdés tehát, hogy előbb-utóbb elkészül a második rész is, amelyet a jelek szerint David Sandberg csapata éppen most forgat. Ez utóbbit onnan tudjuk, hogy egy éles szemű redditező a minap kinézett az iroda ablakán, miközben éppen ott vették a film egyik jelenetét - mindezt ráadásul sikerült lencsevégre kapni!

Ennél azonban hivatalosabb forrásból is érkezett új látnivaló, a rendező ugyanis megosztott egy rövidke, de poénos kedvcsinálót, amelyben közelről megcsodálhatjuk a nagyra nőtt Billy Batson új szuperhőspizsamáját - illetve megcsodálhatnánk, ha valaki felkapcsolta volna a lámpát.

Kezdenek tehát felpörögni az események a DC kelekótya szuperhőse körül. A Deadline az elmúlt hónapokban azt is megerősítette, hogy Helen Mirren és Lucy Liu is csatlakozott a film szereplőgárdájához - a két hölgy Hespera és Kalypso szerepében szállhat majd szembe Zachary Levi karakterével.

3 komment - szólj hozzá!