E3 2021: Jövő héten visszatér a Devolver Direct

  • Írta: szlav
  • 2021. június 6.
  • Rendezvény
Link másolása
Ha csak egyetlen adást nézhetnénk meg a nagy nyári forgatagban, akkor könnyen meglehet, hogy a Devolver Digital zakkant műsorára esne a választásunk. A közvetítésre a hivatalos E3-as menetrend első napján kerül sor.

Az E3 műsorával párhuzamosan futó Summer Game Fest égisze alatt végre végleges időpontot kapott a Devolver Digital showja is. Eddig is tudtuk, hogy az évről évre zakkantabb adás valamikor, valamilyen formában visszatér majd, most pedig megérkezett a végleges időpont is: június 12-én, este 10:30-kor kezdődik az idei Devolver Direct Devolver Cinematic Universe Showcase.

Nina Struthers legújabb vállalati kalandjai mellett legalább öt vadonatúj játék leleplezésére és két megjelenési dátum kőbe vésetére számíthatunk majd, na meg valószínűleg egy csokor további előzetesre. Azt pedig már megszokhattuk, hogy a Devolver csapata, bármennyire is hibbant legyen a műsoruk, alaposan megválogatja az általuk kiadott játékokat - hirtelen nem is tudnánk olyan címet említeni, amely a piros pecsétet viseli, de végül nem aratott komoly sikereket.

1.
1.
ABorealis27
Weird West dátumot kérek, előre is köszi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...