Tovább szivárog az új Battlefield

Ideje lenne már hivatalosan is leleplezni az idei Battlefieldet, hiszen a rengeteg leaknek köszönhetően lassan már nem lesz mit bemutatni. Újabb képekkel és infómorzsákkal jelentkeztek a szivárogtatók.
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#7: Azok ott az alpha/béta teszter adatai (nem tudom melyik) ha nem satirozta volna ki megtoszták volna szárazon mivel tilos ez.
#7
Azok mik azok a fekete filctoll vonalak a kepeken? Eleg zavaroak, nem tudom miert kellett oda tenni! Meg a kepek eleg alacsony minoseguek....
#6
Várom, jó lenne visszatérni a modern időkbe egy bf játékban is. Mondjuk lehetne valami újítás a játékmenetben akár játékos szám növeléssel. Szeretem a bf féle csatákat, de legalább 10éve már nagyon hasonló minden. Jártunk 1-2. vh-ban meg modern fegyverekkel is lőttük egymást több részben is, de eléggé hasonlóak voltak a meccsek minden játékban.
#5
Ejj ez modern lesz. Fain, mer nekem kimaradt a 3 meg a 4.
#4
#2: Igen, ezeket a képeket már én is láttam pénteken, de attól még lehozhatják 3 nappal később nem? Amúgy nem igaz, hogy mindig csak kifutott híreket látni itt. Volt rá példa, hogy ÁjDzsíEn-en 2 nappal később láttam valamit amit itt már addigra kitárgyaltak.
#3
#1: Miért, nincs mobilod?
#2
Kedves szerkesztőség. Ezeket a képeket 3 napja már láttam. Miért mindig csak a 3 napja kifutott híreket találom?
#1
És ez tán moblira érkezik??