RPG-elemekkel erősít a Respawn következő játéka

Bossharcok, különféle karakterosztályok és képességfejlesztés. A Respawn Entertainment legújabb álláshirdetése szerint a szerepjátékos alapokra épít majd a stúdió legújabb fejlesztése.

Nem titok, hogy a Titanfall, az Apex Legends és a Star Wars Jedi: Fallen Order fejlesztői egy ideje már egy vadiúj IP-n munkálkodnak, a stúdió legfrissebb álláshirdetése azonban elárult egy-két érdekességet a készülő játékról. A csapat éppen egy olyan tapasztalt harcdizájnert keres, aki többek közt jártas a fegyverek, a bossharcok, a fejleszthető képességek és a különféle játszható kasztok tervezésében - így egyértelmű, hogy egy szerepjáték vagy legalábbis egy szerepjátékos elemekre támaszkodó akciójáték van készülőben.

További érdekesség, hogy a hirdetés szerint komoly előnyben vannak azok a jelöltek, aki igazán kedvelik a belsőnézetű lövöldéket, valószínűnek tűnik tehát, hogy nem egy, a Fallen Orderhez hasonló külső nézetes akciójátékról van szó. És ha már szóba jött a Fallen Order, Cal Kestis kalandjához hasonlóan az új projekt is az Unreal Engine 4-ben készül majd, ellentétben a Titanfall-lal, annak folytatásával és az Apex Legendsszel, amelyek a Valve Source Engine-jét használták.

5 komment - szólj hozzá!