Launch traileren a Guilty Gear: Strive

A héten landol a boltok polcain a Guilty Gear: Strive, amely ennek apropóján megkapta a maga launch trailerét, és belenézhetünk a játék intrójába is. Azt is megtudtuk, hogy milyen frissítések várhatóak a címhez az első évben.

Június 11-én érkezik PC-re, PS4-re és PS5-re a Guilty Gear: Strive, a gyűjtői változatok tulajdonosai azonban már a jövő héten hozzáférhetnek a bunyós címhez. A fejlesztők a premiert megelőzően még tartottak egy utolsó livestreamet, a bejelentkezésük során pedig megosztották a játék launch trailerét és intróját is.

Mindezek mellett azt is elárulták, hogy milyen újdonságok várhatóak az anyaghoz a megjelenést követő első évben. Eszerint a fizetős tartalmak között találunk három új karaktert, két új helyszínt és egy sztorikiegészítőt, míg az ingyenes tartalmak sorát egy, a különböző saját készítésű kombók megosztására használható játékmód, a lobbi testreszabásának további lehetőségei és az úgynevezett Digital Figure Mode erősíti: ez utóbbiban a játékbeli karakterekkel készíthetünk majd digitális diorámákat.

0 komment - szólj hozzá!