E3 2021: Jövőre csúszik a Prince of Persia-remake

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 7.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft bejelentette, hogy rengeteg frencsájzát magával hozza az idei E3-ra, azonban a Prince of Persia: The Sands of Time Remake nem csatlakozik hozzájuk - sőt, sajnos a Herceg visszatérésére egészen 2022-ig várnunk kell majd.

Június 12-én, hazai idő szerint este 9 órakor tartják meg az idei Ubisoft Forwardot, ahol olyan játékok is képviseltetik majd magukat, mint a Far Cry 6 vagy a Rainbow Six: Quarantine - amit egyébként a minap érthető módon átneveztek Rainbow Six: Extractionre. Az új játékok mellett rengeteg újdonság és bejelentés várható többek között az Assassin’s Creed: Valhallához, a Rainbow Six: Siege-hez, a For Honorhoz, a The Crew 2-höz és a Watch Dogs: Legionhöz is.

Sajnos azonban a minap a Ubisoft Mumbai a Twitteren bejelentette, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time Remake nem mutatja meg magát a műsor alatt, ráadásul még a premierje is a jövő évre csúszott. A hányatott sorsú remake-nek már nem ez az első csúszása, de talán ez egy újabb jel arra, hogy a készítők hallgattak az első visszajelzésekre, és több energiát fektetnek a legendás játék újrakeverésébe.

5.
5.
Gora
Szerintem így sincs semmi baj vele (grafikailag). De jobb lett volna ha a Spyro vagy a Crash mintájára az egész trilógiát felújítják és egyben értékesítik.
4.
4.
KopyAti
Nagyon remélem, hogy nulláról kezdik újra, mert amit mutattak belőle, az finoman szólva is egy kalap sz@r volt.
3.
3.
crytek
Szeretjük a szériát, várom ezerrel. Nekem ez is tetszik semmi bajom vele.
2.
2.
Nicodemus
Tologassák még sztem is mert jelenleg botrányos..
1.
1.
Marcus88
Lesz az 2023 is,ahogy ez kinézett!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...