E3 2021: Jövőre csúszik a Prince of Persia-remake

A Ubisoft bejelentette, hogy rengeteg frencsájzát magával hozza az idei E3-ra, azonban a Prince of Persia: The Sands of Time Remake nem csatlakozik hozzájuk - sőt, sajnos a Herceg visszatérésére egészen 2022-ig várnunk kell majd.

Június 12-én, hazai idő szerint este 9 órakor tartják meg az idei Ubisoft Forwardot, ahol olyan játékok is képviseltetik majd magukat, mint a Far Cry 6 vagy a Rainbow Six: Quarantine - amit egyébként a minap érthető módon átneveztek Rainbow Six: Extractionre. Az új játékok mellett rengeteg újdonság és bejelentés várható többek között az Assassin’s Creed: Valhallához, a Rainbow Six: Siege-hez, a For Honorhoz, a The Crew 2-höz és a Watch Dogs: Legionhöz is.

Sajnos azonban a minap a Ubisoft Mumbai a Twitteren bejelentette, hogy a Prince of Persia: The Sands of Time Remake nem mutatja meg magát a műsor alatt, ráadásul még a premierje is a jövő évre csúszott. A hányatott sorsú remake-nek már nem ez az első csúszása, de talán ez egy újabb jel arra, hogy a készítők hallgattak az első visszajelzésekre, és több energiát fektetnek a legendás játék újrakeverésébe.

5 komment - szólj hozzá!