Brit toplista: felsprintelt az első helyre a FIFA 21

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 8.
  • Toplista
Link másolása
Hatalmasat javított a múlt heti eredményén a FIFA 21 a briteknél, hiszen a nyolcadik helyről rögtön a dobogó legfelső fokára lépett fel a sportjáték. Ezzel még a Animal Crossingot is beelőzte, pedig a Nintendo játéka is nagyot ugrott a héten.

Alaposan lenyomták a FIFA 21 árát az Egyesült Királyságban az elmúlt napokban - volt olyan hely, ahol mindössze 15 fontot kértek érte -, ami azonnal meg is tette a hatását, hiszen a sportjáték zsebelte be az aranyérmet a dobozos játékeladásokat összesítő brit toplistán.

A múlt heti ezüstérmes, a Biomutant kiesett a legjobb tíz közül (ezúttal csak a tizenhatodik helyet tudta megcsípni magának), helyét az Animal Crossing: New Horizon vette át. A Mario Kart 8 Deluxe pedig a FIFA 21-hez hasonlóan hatalmasat javított a héten, hiszen a hetedik helyről felküzdve magát lett bronzérmes.

A PlayStation 5-szállítmányok és a Days of Play-akciók továbbra is éreztetik a hatásukat a szigetországban, ugyanis a Marvel's Spider-Man: Miles Morales és a The Last of Us: Part II is helyet kapott a toplistán. Habár az is igaz, hogy mind a két PS-exkluzív kaland lejjebb csúszott valamennyit: míg Miles ezúttal a negyedik helyezettbe kapaszkodik, addig Abby és Ellie a lista nyolcadik helyén landoltak.

  1. FIFA 21
  2. Animal Crossing: New Horizons
  3. Mario Kart 8 Deluxe
  4. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
  5. Resident Evil: Village
  6. Assassin's Creeed Valhalla
  7. Minecraft (Switch)
  8. The Last of Us: Part II
  9. Miitopia
  10. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
1.
1.
Nem értem ezt a listát, hogy hol van róla a GTA5.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...