Ismerős arcokat vonultat fel az új Ratchet & Clank

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 8.
  • Hír
Link másolása
A Ratchet & Clank: Rift Apart egyik új fegyvere, a RYNO 8, PlayStation-exkluzív játékok ikonikus tárgyait fogja átteleportálni az Insomniac Games új alkotásába - sőt, még a fejlesztők egyik korábbi címe, a Sunset Overdrive is visszaköszön majd.

Nagyon közel vagyunk már a PlayStation 5-exkluzív Ratchet & Clank: Rift Apart megjelenéséhez, amiről nemrég az derült ki, hogy szerencsére nem fogja felzabálni az összes szabad helyet a konzol SSD-jén. A fejlesztők pedig most azt is elárulták, hogy több ikonikus playstationös játék is visszaköszön majd Ratchet és Rivet kalandjában.

Az Insomniac csapata Twitteren keresztül osztotta meg, hogy az akció-platformer egyik új fegyvere, a RYNO 8 dimenziókapukat nyit majd meg más PlayStation-exkluzív játékokba, és onnan zúdítja az ellenségeink nyakába Nathan autóját, egy furcsa mosómedvét vagy akár egy hatalmas robotdinoszauruszt. A legérdekesebb talán, hogy a teleportok a Sunset Overdrive-univerzumából is átporszívóztak egy ismerős arcot, ami remélhetőleg újabb jel arra, hogy PlayStationre is ellátogat a fejlesztőcsapat korábbi játéka.

Az Insomniac Games emellett azt is elárulta, hogy a Marvel's Spider-Man: Miles Moraleshez hasonlóan a Ratchet & Clank: Rift Apart is kap egy Performance RT grafikai opciót, amit bekapcsolva 60 fps-sel fut majd a játék, és még a ray tracingről sem kell lemondanunk. Az említett fícsört egy rövid videóval prezentálta is a stúdió.

A Ratchet & Clank: Rift Apart június 11-én debütál, kizárólag PS5-re.

9.
9.
Windrider
Amúgy csak hogy végre magához a játékhoz is legyen hozzászólás: ez mekkora húzás már, főleg amikor a Horizon-os thunderjaw ráesik az ellenekre! :D Ezek tényleg mindenre gondoltak.
7.
7.
mamgu
Na ezt szétkapták mint blöki a lábtörlőt...
6.
6.
DragonBleacPiece
#1: úgy hogy 12 óra felnőtt emberi meló után ha hazaesek, nem egy lebegő puskacsővel akarok lődözni botokat
5.
5.
Tibi80
#1: Nálatok az idegosztályon ahol kényszernyaralsz nincs ilyesmi biztosan, ezért is vagy ilyen kis irigy kutya....XD
3.
3.
GemForge
#1: A Mikiegér mintázatú vibrátor -gondolom én- a csajoknak ugyanolyan szórakoztató, mint a zombis. Úgy tűnik egyik vagy másik beszorult neked valahova azért gépelsz összevissza. :)
2.
2.
kryszisz
#1: Ilyen dedós kommentet felnőtt emberek nem is tudom hogy tudnak írni..
1.
1.
Oistrakh01
Ilyen dedós játékot felnött emberek nem is értem hogy tudnak élvezni..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...