Ismerős arcokat vonultat fel az új Ratchet & Clank

A Ratchet & Clank: Rift Apart egyik új fegyvere, a RYNO 8, PlayStation-exkluzív játékok ikonikus tárgyait fogja átteleportálni az Insomniac Games új alkotásába - sőt, még a fejlesztők egyik korábbi címe, a Sunset Overdrive is visszaköszön majd.

Nagyon közel vagyunk már a PlayStation 5-exkluzív Ratchet & Clank: Rift Apart megjelenéséhez, amiről nemrég az derült ki, hogy szerencsére nem fogja felzabálni az összes szabad helyet a konzol SSD-jén. A fejlesztők pedig most azt is elárulták, hogy több ikonikus playstationös játék is visszaköszön majd Ratchet és Rivet kalandjában.

Az Insomniac csapata Twitteren keresztül osztotta meg, hogy az akció-platformer egyik új fegyvere, a RYNO 8 dimenziókapukat nyit majd meg más PlayStation-exkluzív játékokba, és onnan zúdítja az ellenségeink nyakába Nathan autóját, egy furcsa mosómedvét vagy akár egy hatalmas robotdinoszauruszt. A legérdekesebb talán, hogy a teleportok a Sunset Overdrive-univerzumából is átporszívóztak egy ismerős arcot, ami remélhetőleg újabb jel arra, hogy PlayStationre is ellátogat a fejlesztőcsapat korábbi játéka.

Az Insomniac Games emellett azt is elárulta, hogy a Marvel's Spider-Man: Miles Moraleshez hasonlóan a Ratchet & Clank: Rift Apart is kap egy Performance RT grafikai opciót, amit bekapcsolva 60 fps-sel fut majd a játék, és még a ray tracingről sem kell lemondanunk. Az említett fícsört egy rövid videóval prezentálta is a stúdió.

A Ratchet & Clank: Rift Apart június 11-én debütál, kizárólag PS5-re.

10 komment - szólj hozzá!