E3 2021: A Capcom is megvillantotta a terveit

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 8.
  • Teaser
Link másolása
A Capcom sem szeretne kimaradni a sorból, ezért ők is bejelentették, hogy pontosan mikor tartják az E3-as műsorukat. Az ígéretek szerint rengeteg Monster Hunter- és Resident Evil-frencsájzzal kapcsolatos újdonságra számíthatunk.

Természetesen a Capcom is rengeteg újdonsággal és bejelenteni valóval készül az idei E3-ra, amit már csak június 14-ig kell magukban tartaniuk, hiszen hétfő este, magyar idő szerint 23:30-kor ők is saját előadással jelentkeznek majd:

A műsor alatt már biztos, hogy szerepet kap a The Great Ace Attorney Chronicles és a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin, de a Monster Hunter Rise, valamint a Resident Evil: Village-dzsel kapcsolatban is számíthatunk friss fejleményekre. A pletykák szerint az épp virtuális valóságba költöző Resident Evil 4 is felbukkan majd a stream folyamán, és reméljük, akkor már egy premierdátumot is hoz majd magával.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

4.
4.
Hoki György
#3: Nem volna egy rossz dolog :D
3.
3.
Ganzer
#2: Ja, a szivárgás szerint 2022 Q2, aztán majd kiderül. Azt sem bánnám ha csak elismernék hivatalosan hogy készül. :)
2.
2.
Hoki György
#1: Kifejezetten jó volna, az első rész nagy játék, némi finomítással egy második rész lazán ütné az utóbbi évek open world felhozatalát. Valószínűnek nem tartom ,de ha lehet hinni a korábbi szivárgásoknak - egy része hiteles volt - akkor készülget a háttérben. Hátha.
1.
1.
Ganzer
Gondolom ne is számítsak esetleg egy Dragons Dogma 2-re..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...