E3 2021: Posztapokaliptikus golfjáték a láthatáron

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az amerikai IGN Summer of Gaming eseménye apropóján mutatkozott be a mobilokon már elérhető Golf Club Wasteland nagygépes változata, amelyben azt követően golfozhatunk a Földön, hogy kihalt az emberiség 99 százaléka.

Augusztusban PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megjelenik a Golf Club Wasteland, amely az Untold Tales és a Demagog Studio közös munkája, és lényegében egy posztapokaliptikus golfjátékot tisztelhetünk benne.

A történet szerint az emberiség 99 százaléka kihalt, a túlélők pedig a Marson élnek, de a dúsgazdagok visszatérhetnek a Földre - hogy golfozzanak egyet. Természetesen egy ilyen kirándulás cseppet sem veszélytelen, így hősünkre, Charley-ra is számtalan kihívás és akadály vár majd.

A három különböző nehézségi szintet ígérő játék remekül néz ki, ráadásul minden egyes pályája arról mesél majd, hogy milyen volt az élet a bolygónkon. Jó hír, hogy cseppet sem veszi komolyan magát, így sokszor kifigurázza napjainkat, ezt támogatja meg a háttérben felcsendülő Radio Nostalgia From Mars rádióadó is, amely a 2020-as évek rajongóinak szól.

Érdemes lesz odafigyelni a Steam Next Festre, a rendezvény ugyanis egy Golf Club Wasteland-demót is hoz magával.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
br1Koo
Nagyon kreatív a setup, a grafikai stílusa is nagyon bejön. Ezt kíváncsian várom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...