Rollers of the Realm - folytatatást kap a flipper-RPG

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Rollers of the Realm: Reunion néven folytatódik a 2014-ben megjelent Rollers of the Realm, amely a fantasy szerepjátékok és a flipperek nagy sikerű szerelemgyereke volt. Nézzünk is bele!

A Rollers of the Realm a fantasy szerepjátékok és a flipperek találkozásából született, és ezt a lehető legkomolyabban kell venni: a helyszínek úgy épülnek fel, mint egy flipperasztal, a karaktereink pedig a golyók lesznek, amelyek kaszttól függően különböző statokkal és képességekkel rendelkeznek és fejleszthetőek.

A Phantom Compass még 2014-ben rukkolt elő az első résszel, ami állítólag óriási siker volt, a folytatás pedig 2022-ben érkezik Reunion alcímmel, kizárólag PC-re. Öt különböző karakter közül választhatunk majd (ezek a Knight, a Mage, a Rogue, a Healer és az új Goblin Prince), akikkel különféle questeket teljesíthetünk majd az értékes jutalom reményében, miközben ledaráljuk az ellenfeleinket. Ha a helyzet úgy hozza, cserélgethetjük is a hőseinket, ezenkívül különféle fejtörők, lopakodós jelenetek, valamint platformerszegmensek is várják a játékosokat.

A Rollers of the Realm: Reunion kétfős kooperatív móddal is rendelkezik majd, a kampány pedig harminc fejezetet vonultat fel, amelyek huszonnégy különböző helyszínen fognak játszódni.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...