Az utolsó órákban is szivárog az új Battlefield

  • Írta: szlav
  • 2021. június 9.
  • Pletyka
Link másolása
Ma délután végre lelepleződik a következő Battlefield-játék, melynek szivárgásai az utolsó órákban sem hagynak alább. Ezúttal egy csokor hivatalos kép és a játék borítója került ki idő előtt.

Az Electronic Arts önmagát és minket is megviccelt a következő Battlefield-játék leleplezése előtt. Minket azért, mert a ma délután 4 órára időzített trailerpremiert egy órával elcsúsztatták, önmaguknak pedig egy újabb szivárogtatásnak tettek keresztbe. Egyenesen az Originről érkeznek ugyanis az alábbi képek, melyek közt ott figyel a játék borítóképe is.


 Az előzetes után újabb részletekkel jelentkezünk!

9.
9.
kryszisz
#8: Hát most erre mit mondjak...ülj le fiam egyes? Szerintem ne menjünk bele a multiplayer játékok felhasználóbázisának átlag életkorába, és főleg ne vessük össze a Pixar filmnézőkével, szerintem ugyanis utóbbi lenne a magasabb;) Mondjuk aki egy Wall-E-t, Agymanókat vagy Toy Story-t (a hozzáállásod alapján) elintéz azzal, hogy "mese dedósoknak", annak szerintem magyarázhatnék napestig, feleslegesen.
8.
8.
Oistrakh01
#4: Ezek a studiók is, és az insomniac is a dedós korosztályt célozzák ;)
7.
7.
#6: Mondjuk valami olyat, mint a bf 1942-nek van, mert ez a szürkés-kékes, egy harcos középen és sárga effektes foshalmaz már legalább 10 éve kurva unalmas, úgy mint a játék is, meg az is, hogy sokan ennyire igénytelenek.
6.
6.
Zuzmo
#5: kismacskákat vártál, vagy mit?
5.
5.
NEM MONDOD, hogy egy katona van a borítón? Gondolom a játék is ilyen igényes lesz.
4.
4.
kryszisz
#3: Hát még ez a picsogás mennyire az;) A Disney/Pixar meg a Dreamworks is menjen a 'csába mert animációs filmeket gyártanak nemde?
1.
1.
Oistrakh01
Elmennek a pics@ba hogy még egy visszaszámlálót indítottak másodjára...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...