Az utolsó órákban is szivárog az új Battlefield

Ma délután végre lelepleződik a következő Battlefield-játék, melynek szivárgásai az utolsó órákban sem hagynak alább. Ezúttal egy csokor hivatalos kép és a játék borítója került ki idő előtt.
  • Írta: szlav

Kommentek

#9
#8: Hát most erre mit mondjak...ülj le fiam egyes? Szerintem ne menjünk bele a multiplayer játékok felhasználóbázisának átlag életkorába, és főleg ne vessük össze a Pixar filmnézőkével, szerintem ugyanis utóbbi lenne a magasabb;) Mondjuk aki egy Wall-E-t, Agymanókat vagy Toy Story-t (a hozzáállásod alapján) elintéz azzal, hogy "mese dedósoknak", annak szerintem magyarázhatnék napestig, feleslegesen.
#8
#4: Ezek a studiók is, és az insomniac is a dedós korosztályt célozzák ;)
#7
#6: Mondjuk valami olyat, mint a bf 1942-nek van, mert ez a szürkés-kékes, egy harcos középen és sárga effektes foshalmaz már legalább 10 éve kurva unalmas, úgy mint a játék is, meg az is, hogy sokan ennyire igénytelenek.
#6
#5: kismacskákat vártál, vagy mit?
#5
NEM MONDOD, hogy egy katona van a borítón? Gondolom a játék is ilyen igényes lesz.
#4
#3: Hát még ez a picsogás mennyire az;) A Disney/Pixar meg a Dreamworks is menjen a 'csába mert animációs filmeket gyártanak nemde?
#3
#2: A Ratchet az dedós játék még mindig :D
#2
#1: Ejj de türelmetlenek az ilyen felnőtt emberek mint te akik várják hogy legyen csihipuhi lövöldözés hisz ez a felnőttes szórakozás a Ratchet meg dedó.:)
#1
Elmennek a pics@ba hogy még egy visszaszámlálót indítottak másodjára...