Bemutatkozott a Battlefield 2042

  • Írta: szlav
  • 2021. június 9.
  • Videó
Link másolása
Mi már tudjuk, hogy mit csinálunk idén októberben. Az EA és a DICE leleplezte a Battlefield 2042-t, amely a nem túl távoli jövő hatalmas csatatereire hívja a széria rajongóit. Csekkoljátok le az első előzetest!

A rengeteg pletyka és szivárgás után nem lepődtünk meg nagyon a Battlefield 2042 leleplezésén, de az első előzetes így is elég nagyot ütött. Óriási járműves ütközetekkel, intenzív közelharci jelenetekkel, egy felhőkarcolókat romba döntő tornádóval és egy igazi vadászrepülős-rakétavetős Battlefield-pillanattal készülhetünk a hatalmas csatákra.

 

A Battlefield 2042 megjelenésekor hét óriási helyszínt járhatunk majd be az online meccsek során, és habár eddig sem panaszkodhattunk a pályák méretére, az új epizód meccsei igazán gigásziak lesznek. Az előzetes infók szerint összesen 128 játékos tartózkodhat majd a csatatéren, így biztosan jó hasznát vesszük majd a szárazföldi, légi és vízi járműveknek. Ha azonban ezzel nem érnénk be a pályák navigálását, akkor a magas épületekről leugorva hasznát vehetjük a szárnyasruhának, a csáklyavetővel megmászhatjuk a nehezen elérhető magaslatokat, a nyílt terepeken pedig magunkkal vihetjük az ember legjobb barátját: a gépfegyveres robotblökit.

Habár a fenti előzetes a játék engine-jén futott, a valódi gameplay reveal még várat magára néhány napot. Az EA és a DICE a nagy E3-as forgatagban, június 13-án mutatja be a valódi játékmenetet. Mi már alig várjuk!

A Battlefield 2042 október 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

16.
16.
Anti4730
Ez nem a halalos iramban uj resze? XD
15.
15.
Aanash
#14: Azért az mégiscsak egy 1999-es játék, azóta eltelt pár év és mint tudjuk, minden kezdet nehéz.
Tény, hogy single player-ben nem a legjobbak még most sem.
Ők a multiplayerhez értenek.
14.
14.
godach
Ha azt mondjátok, hogy a DICE érti a dolgát, akkor próbáljátok ki a Codename Eaglet (azzal kezdték). :P
13.
13.
br1Koo
Meh, most értesültem róla, hogy lesznek specialist-ek a játékban a'la overwatch bullshit. Hányhtnékom van már ezektől a retek cartoon trendektől.
12.
12.
Aanash
Hogy őszinte legyek semmit nem váltott ki belőlem ez a videó, pedig a negyedik rèsz óta vártam egy modern battlefieldet.
De biztos pazar lesz a játèk, Dice érti a dolgát.
11.
11.
kryszisz
#7: A Titanfall 2 pazar lett ez tény, a 2 Doom, a New Order és a Metro mellett simán a legjobb single lövölde az előző generációból. Na de a Battlefront 2, nemá, vérciki volt az egész. Sütött a kampányról, hogy csakis azért került bele, mert sírtak miatta az első rész kapcsán. És a végeredményen meg is látszott ez a mentalitás, multipályákon kellett lövöldözni síkhülye botokra, ezt pedig nem nagyon illik szerintem sztorimódnak hívni, még akkor sem, ha raktak a pályák közé fancy átvezetőket, meg felvettek pár oldalnyi párbeszédet. Én imádom az SW-t, de mégis azt mondom, hogy erre kár volt pazarolni az energiát. A többjátékos móka viszont nagyon baba, pedig nem vagyok egy multihuszár.
10.
10.
Hanoi
Kicsit olyan bf4 beütés. Mármint a Map-ek.
Mötley Crüe nem rossz a trailer alatt. oszt' BattleRoyale- lesz-e? (gondolom a tornádós a végén az lehet)
9.
9.
br1Koo
Nekem ez egy kicsit zsákbamacska szagú, nem érzem azt hogy ejj de baszottul játszanék már vele, mint pl a BF1 trailer esetében. Meglátjuk milyen lesz.
8.
8.
Ooorky
#5: Direct to dvd film.
7.
7.
godach
#6: Miért? Mivel van neked így több?
SW Battlefront 2-be és Titanfall 2-be is raktak, aztán elég pazar lett mindkettő.
6.
6.
FekaFOB
A single-player módra váró emberkék most hoppon fognak maradni mivel nem lesz single a játékban. Üdvözlöm a döntést!
5.
5.
gorgo
olyan mint ha film lenne ,valaki aki nem videó játékozik annak meg mutatnám az tuti azt mondaná hogy ez Film !
2.
2.
Lorthirash
#1: ez a szokásos bf stílusú trailer, ami amúgy szerintem ütős lett.
1.
1.
joshfeed
A bemutató trailert megnézve azt kell mondanom, hogy a kevesebb néha több.
Már csak egy atombomba hiányzott meg egy csillagromboló :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...