Bemutatkozott a Battlefield 2042

Mi már tudjuk, hogy mit csinálunk idén októberben. Az EA és a DICE leleplezte a Battlefield 2042-t, amely a nem túl távoli jövő hatalmas csatatereire hívja a széria rajongóit. Csekkoljátok le az első előzetest!

A rengeteg pletyka és szivárgás után nem lepődtünk meg nagyon a Battlefield 2042 leleplezésén, de az első előzetes így is elég nagyot ütött. Óriási járműves ütközetekkel, intenzív közelharci jelenetekkel, egy felhőkarcolókat romba döntő tornádóval és egy igazi vadászrepülős-rakétavetős Battlefield-pillanattal készülhetünk a hatalmas csatákra.

 

A Battlefield 2042 megjelenésekor hét óriási helyszínt járhatunk majd be az online meccsek során, és habár eddig sem panaszkodhattunk a pályák méretére, az új epizód meccsei igazán gigásziak lesznek. Az előzetes infók szerint összesen 128 játékos tartózkodhat majd a csatatéren, így biztosan jó hasznát vesszük majd a szárazföldi, légi és vízi járműveknek. Ha azonban ezzel nem érnénk be a pályák navigálását, akkor a magas épületekről leugorva hasznát vehetjük a szárnyasruhának, a csáklyavetővel megmászhatjuk a nehezen elérhető magaslatokat, a nyílt terepeken pedig magunkkal vihetjük az ember legjobb barátját: a gépfegyveres robotblökit.

Habár a fenti előzetes a játék engine-jén futott, a valódi gameplay reveal még várat magára néhány napot. Az EA és a DICE a nagy E3-as forgatagban, június 13-án mutatja be a valódi játékmenetet. Mi már alig várjuk!

A Battlefield 2042 október 22-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

18 komment - szólj hozzá!