Kampány nélkül érkezik a Battlefield 2042

A Battlefield 2042 arra fókuszál majd, amiről a széria igazán szól, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy ezúttal nem erőltetik az egyjátékos kampányt, és nem hódolnak be a battle royale trendjének sem.
  • Írta: szlav

Kommentek

#36
Hát, én meg pont a single miatt játszottam. Az előző rész kampányának az egyik legjobb történetmesélése volt, de már a BF 1. óta érződik, hogy csak nyűgnek gondolják a rövidségük miatt.

Kár, akkor marad a CoD....
#35
#34: Hát.. az egyik következik a másikból. Ha BF-ben össze-vissza rohangálsz akkor valóban döglesz mint a szar, mert a szembetalálod magad az enemy csapattal teljesen egyedül. Azért a BF-ről elmondható hogy van egy folyamatos csapatmozgás a térképen amire figyelni kell, ha pedig kifogsz egy jó squadot nagyban segíti a csapatot ha kordináltan visztek véghez egy-egy támadást, védekezést. Szerintem más azért a két játék dinamikája.
#34
#32: A mai BF részekben is ugyan úgy rohangálsz össze-vissza. Tegyél egymás mellé egy COD és BF játékmenetet és ugyan azt látod általánosságban. Az hogy kevesebbet kell lőni pedig arra jó hogy ne legyen semmilyen gunfight. Régi részekben még volt egy kis "párbaj". Most mindenki döglik mint a szar, legalább kontrolleres irányítással sincs gond.
#33
#30: Sehol nem írtam ,hogy bántana. Mint írtam mindenkinek minden annyit és amennyit hajlandó érte fizetni. Ennyi és nem több.
#32
#15: Azért a Battlefield és a Cod között elég nagy különbség van.A Codban rohangálsz össze-vissza,bele eresztesz egy tárat az ellenségbe és talán megdöglik,a BF-ben kevesebb golyó kell az emberekbe és a terep is rombolható.
Nem annyira erződik arcade lövöldözésnek.Ráadásul a hangok szerintem a Battlefield-ekben sokkal jobbak,meg grafikailag is szebb.
Mindkét játékkal szoktam játszani de szerintem teljesen más a hangulata.
#31
#28: Szia kryszisz! Természetesen működik!Mert például ajándékba is veheted bárkinek!
#30
#12: Szia Crytek... Van aki 60 € is ad érte. Ez téged miért bánt ? Az életben sok dolog van amiért fizetni kell ! ;)
#29
#28: Nem tudom. Egy fiókom van és egy bankkártyám. Ha sokszor próbálgatod be fogja adni..(elvileg) Olyan nagyon ritkán volt csak hogy nem adta meg.
#28
#25: Hali. Kérdésem lenne hozzád, mert te vagy az expert ezen a téren. Szóval van most ez a 300 péz 3 havi Gamepassért dolog, viszont naná, hogy 2 hónappal ezelőtt regeltem, így kimaradok ebből a mókából. Az lenne a kérdésem, hogy ha egy másik email címmel csinálok új fiókot, de fizetési módnak azt a kártyát adom meg, amit a jelenlegi fiókommal is használok, akkor az működik, vagy szól a rendszer, hogy nem kéne? Előre is köszi a választ!:)
#27
#25: De a nagy többség a multiért veszi ezeket a játékokat, ez nem is kérdés, főleg battlefieldnél.
#26
#25: Mondjuk úgy, hogy a multi miatt érdemes. Az meg hogy ki mennyire nincs tisztában egy játék erősségével kapcsolatban már személyes probléma.
#25
#24: Pedig itt ország világ előtt szétkürtölöd hogy MINDENKI a multi vesz vesz Battlefieldet.
Ez pedig közel sem igaz.
#24
#23: Azt ugyan meg nem mondom, h miért akarod megvenni, mert fogalmam sincs, de hogy nem nagyon mozgatnak az tuti.
#23
#20: Ja értem te már helyettem is megmondod én miért vettem őket... Dobom a kötelet felhúzlak ennél már nem tudsz lejjebb süllyedni
#22
#21: A sorozatról beszéltem nem egyetelen címröl. Nyugodtan forgolódhat a sírjában. Szerintem azt is a multi miatt játszották a legtöbben.
#21
#20: Bad Company 2 meg gondolom forog a sírjában...
#20
Micsoda értelmetlen szar hasolattal sikerült elöállnod. A szánalom csak fokozódik. Neked annyit ér, másnak nem. Aki valóban kedveli a sorozatot az sose a single miatt tette.
#19
#18: Szánalmas az te vagy. Gondolom ha benzin hirtelen 20 ft lenne inkább járnál gyalog meg busszal csakhogy ne vegyed meg véletlenül se olcsón ugye?

Hagyjuk már ezt. Mindenkinek annyit ér bármi amennyit fizet érte. Nem én kértem az EA-t eddig se hogy x év után dobja utánnam a bf-eket fillérekért.
#18
#12: Hál istennek, hogy nem ölnek energiát felesleges kampányba. Az meg hogy 1-2 eurot vagy csak hajlandó adni egy játékért az tényleg szánalmas. Ha rajtad múlna a játékipar már rég megszünt volna.
#17
Hat ez igy eleg gyenge, se kampany, se battle royale?! Legalabb adnak akkor olcsobban a jatekot...