Két év Early Access után itt az Edge of Eternity

Az Edge of Eternity Kickstarter-kampánya öt évvel ezelőtt érte el a célját, most pedig végre megjelent a sokak által várt JRPG teljes változata. Heryon gyönyörű nyílt világa 50 órányi kalandot ígér.

A francia Midgar Studio viszonylag szokatlan ötlettel állt elő öt évvel ezelőtt: a Final Fantasy nyomdokain haladva nekiálltak egy vérbeli JRPG fejlesztésének. A projekt már akkor is igen sikeresnek bizonyult, hiszen a játék tartolt Kickstarteren, így az akkor négy főt számláló stúdió minden erejét összeszedve neki is vágott a fejlesztésnek. Később ez a csapat tizennégy főre bővült, háromévnyi Early Access után pedig végre megérkezett az Edge of Eternity végleges változata, amely több mint 50 órányi tartalommal csalogatja a zsáner rajongóit.

A francia csapat azonban még ezek után sem végzett a fejlesztéssel. Az Edge of Eternity jelenleg elérhető PC-s változata mellett készül a konzolokra szánt verzió is, ráadásul a későbbiekben az alapjáték is kibővül majd - a játék megjelenését beharangozó posztban elárulták, hogy hamarosan nyilvánossá teszik az ehhez kapcsolódó roadmapet.

1 komment - szólj hozzá!