Megérkezett a Ninja Gaiden: Master Collection

Az ígéreteknek megfelelően a mai nap befutott a Ninja Gaiden-kollekció, ami ennek örömére megkapta az ilyenkor szokásos launch trailerét is. Sajnos a premiert kicsit beárnyékolja a tény, hogy a játék PC-s portja nem sikerült a legfényesebben.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#2
#1: Metacritic egyetlen egy pozitív PC-s értékelés eddig (nem user review):

"Picking up the Ninja Gaiden Ultimate Collection is a safe recommendation"
"In the grand scheme of remakes and ports, you could do a lot worse than these three games."
"I’m hoping those who end up devouring this collection will be well rewarded."

EMBER XDDDDDDD

A többi meg 70, mert az a minimum pontszám gondolom a sajtóban. És még mondják egyesek, hogy az usereknek nem lehet hinni.
#1
Eddig nem is tudtam, hogy érkezik ez PC-re, de úgy látszik újabb legendás port készült. Vagy lehet ezt egyáltalán portnak hívni? Nyilván én sem billen játszottam volna (már ha játszottam volna), de azt nem támogatni gépen példátlan és nevetséges. Meg ez a felbontás, hogy menjél és szerkessz, meg pötyögj... Tehát még egy ilyen gagyi menüt sem csináltak neki, hanem b+ vedd meg, fizess érte és kapsz egy olyan játékot, amit kvázi át sem portoltak. Na igen, erről van szó és ezeket a szemeteket nem lehet használtan adni-venni, mint konzolon.

Szóval ez azért mindennek a legalja és tipikus példája annak, amitől anno nem vett senki játékot PC-re. Mostanában páran megdolgoztak érte, hogy jó minőségű játékokat szállítsanak, megint nagy lett a bevétel PC-n, erre jönnek ezek az igénytelenek és abszolút le akarják nullázni minden PC-s játék eladását valamint visszahozni a torrentet. Legalábbis látszólag.

Ja jó "persze" csak 40€, meg most csak 35, mert akciós, meg egy csomó játék, de ezek régi ledurrant játékok (és amúgy is 2 hónap múlva ez így 5€ lesz kb), de undorító példája annak, hogy ne költsünk a PC-re, annyit meg csak visszahoz. De akkor minek adták ki?