Yoko Kanno is beszállt a netflixes Cowboy Bebopba

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Több mint valószínű, hogy nem lesz gond a Netflix gondozásában készülő Cowboy Bebop zenéjével, hiszen az eredeti anime zeneszerzője, Yoko Kanno komponálja majd az ősszel érkező élőszereplős sorozat muzsikáját is.

Pár nappal ezelőtt a Netflix örömmel osztotta meg Twitteren keresztül a nagy hírt, miszerint jó kezekben van az élőszereplős Cowboy Bebop muzsikája, hiszen nem más felel a sorozat dallamaiért, mint Yoko Kanno, aki az anime ikonikus zenéjét is komponálta.

A Cowboy Bebop különleges hangulatának egyik kulcseleme a zenéje, így mindenképpen örömteli látni, hogy a Netflix erre kiemelt figyelmet fordít. A bejegyzés egyébként azt is megemlíti, hogy már nem kell sokat várnunk az élőszereplős sorozat debütálására, hiszen idén ősszel már felkerül az adaptáció a streaming csatorna műsorába. A premiert legutoljára a Spike Spiegelt játszó John Cho térdsérülése miatt kellett elnapolni.

2.
2.
piskóta
John Cho mint Spike? ...tejézusisten. De, legalább a zenét jó kezekbe adták. Az is valami.
1.
1.
br1Koo
Még egy kult klasszik aminek jóhírét büszke mosollyal fogják tönkrebaxni.. Komolyan létre hozhatnánk már valami kultúrális valutát ami biztosítja az ilyen művek biztonságát a lelketlen cégóriásokkal szemben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...