Komoly tervei vannak az Xboxszal a Microsoftnak

Mielőtt nagyobb ízelítőt kapunk a Microsoft és a Bethesda közös címeiből a hétvégén, a redmondi cég az Xbox márkával kapcsolatos terveiről mesélt. A csapat például elárulta, hogy már dolgoznak egy új konzolon is.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#30
Twitteren szívárog a ms...

Pár db még game passba nem került bethesda cím is bekerül..

Doom, Evil Within 2, Fallout 3
#29
#27: Az első része pedig semmiben nem emelkedik ki sehonnan. A második része az nagyon jónak ígérkezik viszont.
#28
Ennyit beszélni mindig arról,hogy melyik a 2. legjobb konzol...
#27
#25: A Sony és a Guerrilla Games (Horizon Zero Down) esete azt bizonyítja, hogy "kiöregedett" stúdió is tud nagyot alkotni.
#26
#23: Én nem mondom hogy feltétlen minőségi gondok lennének. Amit én hiányolok, hogy ha már itt van a “legerősebb konzol” igenis legalább egy címmel jöjjenek ki ahol az emberek szeme gúvad, és akkor nem teraflops-okat kell reklámozni, hanem kitenni hogy “nesztek , bakker ezt tudja, ugye hogy kell ?” Lehet persze hogy ezt csak én gondolom így….

A másik “vesszőparipám” meg az olyan játékok amik egyáltalán nem Sony belsős címek, sokszor nem is PS exkluzivok, már kenyérpirítóra is jönnek, de box-ra nem. Ezzel is kezdeni kéne valamit….
#25
#24: Erről írtam pont alant: #23.. Nem létező dolgokat vártok..az ezer éve piacon lévő és játékokat magukból ontó cégektől csak mert a MS égisz alatt futnak.

Ez kb olyan mint a Cryteket megvenné kilóra mondjuk bárki és a eddigi ténykedésük dacára azt várná tőlük mindenki na majd most aztán exkluzív szintű játékokat fognak termelni. Hát nagyon nem.
Lesznek jó címek ezt mindenki tudja (és játszom őket én is ahogy eddig is) de a sony királyai mellé téve őket mégse olyan "jók"
#24
#11: Szerintem meg most pont az történik, hogy a Micro beleállt a Sonyval való versengésbe, és presztízskérdést csinálnak abból, hogy nekik is legyen pár igazán ütős címük. Mert hiába fasza a repülőszimulátor és az Ori, népszerűségben egyik sem vetekszik pl a God of Warral.
És de, amúgy feltűnt, hogy a szolgáltatásra mennek rá, mert van szemem, fülem, és agyam is, amivel elég jól feldolgozom a bejövő információkat.
Az meg, hogy te mire moccansz rá, ugye, nem kérdés : ami ingyenes.
Tehát amúgy adok a véleményedre, mert (szerintem) van agyad, de az elképzelésed egyáltalán nem általánosak. Igenis, sokan várnak Microsoft AAA exkluzív játékokat.
És figyeled, mennyivel könnyebb az én mondataimat értelmezni, mint a tieid? Ez azért van, mert használom az írásjeleket, és tagolom a mondatokat. Persze, tisztában vagyok vele, hogy mit és milyen stílusban fogsz válaszolni, ezért nem is szoktam belemenni a veled való vitába.
#23
#22: Ha az ember a dolgok mögé néz:

Érdekes hogy eddig se volt egy cégnek se olyan játéka amit kb szembe lehetett állítani akármelyik Sony exkluzívval (mert ugye a MS dolgait csak ehhez lehet mérni)
De most hogy a MS égisze alá került pár cég már mindenki a messiást várja? MIÉRT? Mi változott? Semmi. Annyi hogy a game elején ott lesz a MS pr szövege meg a logója. A minőség nem fog változni azaz aki eddig is sony game ellenfeleket vár az csodát vár. Nem lesz semmi. Ami értelmes fejlesztők voltak és tudnak valóban a többitől kimagasló game-et csinálni sajnos mind a sonynál vannak már régóta. Ők valahogy jobban mernek minőséget készíteni..
#22
#19: Az a gond, hogy a Skype, a Mixer meg a Nokia vásárnál se gondolta senki hogy csak túl sok pénzük van, hanem hogy ebből lesz is valami….
#21
#19: Hát majd kiderül, hogy ez a Microsoft vagy Muglisoft. :D
#20
#18: Valóban.
#19
Én valószínűleg buta vagyok sok mindenkihez képest, és ezért gondolom azt, hogy ha a Micro fasztudjahánymilliárd dollárért vásárolt fejlesztő stúdiókat, akkor szeretne is előrukkolni 1-2 nagyszabású játékkal.
De ha valaki másképp gondolja, üsse kő.
#18
#17: Szerintem baromira nem értetted, mert “melletted” beszélt….
#17
#13: Aha aha full buta amikor a ms is a mindenki tolja a mindent is érvet viszi mi? Ha velem ért egyet egy világszintű multi ott nincs baj :) Szóval toljad még fullba hátha valakit meg tudsz győzni
#16
#15: Márcsak azért sem, mert pl. ha már ps, szerintem az már bőven bizonyította, hogy azért moccangatnak érte az emberek.
#15
#11: "Egyébként ha vs akar szitani az ember nem tudom melyik cégnek mi a jobb az hogy vetted a gépét (Series X) és használod az előfizetését (game pass) úgy hogy a "megmondok szerint" NINCSRÁJÁTÉK vs ott a nagy király Sony tele sok sok sok sok sok sok exkluzívval (ami jó ha van 30 db értelmes) és se a gépe nem érdekel se a játékok annyira hogy bármilyen formában moccannak feléjük..."

Nem értem ebben mi a vs...
#14
Fable. Nekem abból mutassanak valami igazán jót, és megvettek kilóra, akkor is ha nem lesznek mellette exkluzívok.
#13
#11: Most elpazaroltál egy csomó áramot arra, hogy ezt leírd, de mindegy, mert aki full buta az sosem fogja megérteni a körülötte zajló valóságot.
#12
#11: Én is azt mondom hogy annyi játék van most is hogy a tizedére nincs időm, és hogy igazából nincs “rossz választás” ha JÁTSZANI akar az ember. Ettől függetlenül már a ONE X-nél vártam hogy legalább egy olyan belsős cim jöjjön aminek az X “verziójára” annyira rágyúrnak hogy az ember tényleg érzi hogy mennyire baszó a gép. Persze, jobban futottak a multi címek ( nyilvánvalóan , ha már erősebb ) de SX-re is jó lenne valami “presztízs” cím…. Persze, jönne PC-re is, oké, ezzel nincs is gond. Amit még hiányolok ( ez már egyéni preferencia ) valami deal hogy azok a japán RPG-k amíg eddig nem jöttek rá, jöjjenek….
#11
#9: Nem tudom de nem tűnt fel az évek alatt hogy ők leszarják a címeket és csak a "szolgáltatásra" mennek rá? Elég egyértelmű. Xcloudot nyomják nagyon azért most pl elég sok tv gyártónál hakniznak hogy alapból ott figyeljen a tv-ken az xbox app és akkor csak kontroller kell meg net semmi konzol. Ez sokkal több embert vonzhat be mint az hogy xy szarság miatt te vegyél ótvar drága pc-t vagy konzolt.
Xboxos vagyok és nekem 1 cím se hiányzik nem hogy 2-3.. mindig lesz mit játszani akkora a felhozatal most is.

Egyébként ha vs akar szitani az ember nem tudom melyik cégnek mi a jobb az hogy vetted a gépét (Series X) és használod az előfizetését (game pass) úgy hogy a "megmondok szerint" NINCSRÁJÁTÉK vs ott a nagy király Sony tele sok sok sok sok sok sok exkluzívval (ami jó ha van 30 db értelmes) és se a gépe nem érdekel se a játékok annyira hogy bármilyen formában moccannak feléjük...