E3 2021: Érkezik a Death Stranding: Director's Cut

  • Írta: szlav
  • 2021. június 10.
  • Bejelentés
Link másolása
Geoff Keighley nagy pajtása, Hideo Kojima is beköszönt a Summer Game Fest nyitányára. A japán játéktervező beszélt a következő projektjéről, és bejelentette a Death Standing: Director's Cut érkezését.

Hideo Kojima is betelefonált a Summer Game Fest műsorára, s habár Geoff Keighley nem tudta kihúzni belőle, hogy mégis min dolgozik mostanában, a japán úriember annyit elárult, hogy a következő játéka merőben eltér majd az eddigiektől. Kojimát láthatóan eléggé szíven ütötte, hogy a Death Strandinggel mondhatni megjósolta az elmúlt év karanténhelyzetét, így valószínű, hogy a nagy társadalmi problémákon való filozofálás helyett a következő projektje könnyedebb hangvételű lesz.

Mindezek előtt azonban visszakanyarodunk majd a Death Strandinghez, Kojima ugyanis bejelentette, hogy készül a játék rendezői változata. Ehhez egy mókás előzetest is kaptunk, amelyben Sam Bridges erősen fontolóra veszi Solid Snake technikáit. Pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, de a hírek szerint nem kell sokat várnunk a játék ezen verziójára.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
crytek
Most jött hír valszeg csak ps5re lesz ez a DC
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...