E3 2021: Premierdátumot kapott az Elden Ring

Hosszú és fájdalmas hallgatás után ma este nem csak egy vadonatúj játékmenet-előzetest villantott George R.R. Martin és a FromSoftware közös játéka, az Elden Ring, de az is kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a várva-várt cím.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#23
#22: Én nyomom fullba? Nem az aki egy ilyet benyom?
"én csak azért várom a játékot hogy barátaim játszhassanak vele.
Ökör. :)
#22
#21: Most miért is nyomod fullba a kretént? :)
#21
#20: Ja persze, a jól bevált kifogás látom bejátszik.
"nekem sajna digitális formában vannak meg a játékaim, amit így nincs lehetőségem kölcsönadni, pedig szívesen kölcsönadtam volna mindet is, ha kell." lol
Akkor vedd meg CD - én is, hogy kölcsön tudd adni bazzeg.
#20
#18: Hogy adsz kölcsön egy játékot? Manapság már nem kazettákon meg bakelit lemezen vannak a játékok, konzolos kalóz póni pajti.
#19
Előrendelve!:)
#18
#15: Ha igazán rendes lenne, akkor kölcsön adna nekik párat a saját játékai közül, hogy szegények addig is játszhassanak valamivel. :(
#17
#16: Nem lötték el mindet, csak a 97,84 százalékát.
#16
#5: Én is ezt figyeltem.Na most vagy ellőtték szinte az összeset,vagy hosszú lesz a játék és rekord sok boss lesz.
#15
#8: "Én azért várom ezt, hogy a haverjaimnak legyen mit játszaniuk. "
Rég olvastam ilyen szépet ezen az oldalon. :-)
#14
#12: En biztos vagyok benne, hogy a trailer nem mutatta még meg, hogyan fog kinezni az összkép. Az egyik legjobb tulajdonsága ezeknek a játékoknak szerintem, hogy a háttér sokszor olyan szép akár egy festmény, aztán egyszercsak azon kapod magad, hogy már a "háttér" helyszíneit járod be. Úgy gondolom ez most sem lesz másképp, sőt egy szinttel feljebb is fog lépni.

#13 így van, ezekben van lélek. Mintha egy sorozatgyártott ikea terméket hasonlítanánk egy kézzel faragott es összerakott bútorhoz.
#13
#11: Ami hiányzik technikailag azt pótolják stílussal. Szerintem lehengerlően gyönyörűek a játékaik és annak ellenére hogy technikailag nem feltétlenül tartoznak az élvonalba sok tekintetben szebb az összkép mint egy lelketlen iparos játékban ami alatt erősebb motor dübörög.
#12
#11: Ez igaz, főleg hogy most elvileg kapunk eg jó kis történetet, amit G.R.R. Martin ir. Viszont a DS3 mikor megjelent valami pofátlanul gyönyörű volt. az a hatalmas világ, a nagy részletgazdag táj, bámulatos volt. De azért azóta eltelt par év, és nekem még rondábbnak is tűnik mint a ds 3. remélem csak a trailer volt ilyen minőségű meg még van idejük dolgozni rajta.
#11
#7: A jatek a ds3, bloodborne sekiro motortjat hasznalja, illetve nem next gen only, tehat nem is elvarhato szerintem hogy ugy nezzen ki mint egy des remake. De egyebkent mar honapokkal ezelott errol tweeteltem, hogy valoszinuleg joparan szivni fogjak a fogukat mert nem ugy nez ki mint a des remake.. de szerintem egyik from software jatek sem a grafikaja miatt volt eszmeletlen jo, es igen ahogy neotechtr irta nekem rajongokent semmi problemam nincs vele, alig varom hogy belevessem magamat a világba, a lore-ba, az új me hanizmusokba és egyéb finomságokba amit tartogat. Lehet, hogy januarba jön, de már most goty.
#10
#8: Hát.. A japán sokkal önérzetesebb és maximalistább a munkával kapcsolatban mint a nyugati társadalmak nagy része. A korai souls játékok optimalizálatlanságán kívül nem igazán van szégyellni valójuk.
#9
Fú jó kis cuccnak ígérkezik, jöhet! :)
#8
#7: Nem csak neked ronda, de szerintem a rajongóknak így is be fog jönni. Ezek soha nem bírtak semmit normálisan elkészíteni, de arra felé nem is elvárás a nyugati minőség. Viszont a játékmechanika meg a műfaj mondhatni stílusteremtő és imádják a fanok. Én azért várom ezt, hogy a haverjaimnak legyen mit játszaniuk. :) Amúgy a zene viszont komoly a trailer alatt.
#7
Atya eg vegre!!! Am nekem tunik kicsit gyengenek a grafikaja? Meg sem kozeliti. Demon souls remaket.
#6
Dobálom a pénzt a monitornak.
#5
Atyaég. Preorder :D
17 bosst számoltam. Egy 3 perces trailerben :-)))))))))))))))
#4
Végre. Nagyon várós - és nagyon DS4, felismerni az animokat :D