E3 2021: Futottak még a Summer Game Festen

A fontosabb bejelentések és látnivalók mellett egy sor apróság kapott helyet az idei Summer Game Fest nyitóeseményén: ezeket összeszedtük nektek egy csokorba, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Szeptemberben érkezik a Sable

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Raw Fury és a Shedworks közös projektje, a Sable: a különös felfedezős kalandjáték a Japanese Breakfast előadása mellett mutatta meg magát, és szeptember 23-án várható PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Városi pálya érkezik az Escape from Tarkovhoz

Az Escape from Tarkov is képviseltette magát egy előzetessel a Summer Game Fest nyitóműsorában, ebben egy városi pályát és egy páncélozott csapatszállítót mutattak be a készítők.

Új kedvcsinálót kapott a Solar Ash

A Hyper Light Drifter alkotóinak legújabb játéka még a tavaly júniusi PS5-bemutató alkalmával lépett színre, most pedig egy újabb előzetesnek örülhetünk. A fejlesztés PS4-re és PS5-re is megjelenik idén.

Teaselik a Valorant következő ügynökét

A hónap végén érkezik a Valorant harmadik epizódja, amely egy új ügynököt is hoz majd magával. Egy nagyon rövid teaser vezeti fel a következő hőst:

Stranger Things-crossoverrel erősít a Smite

Stranger Things-tartalmakkal erősít a Smite, az Upside Down mellett Eleven, Hopper, a Demogorgon és a Mind Flayer is beköszön a júliusban debütáló crossovert beharangozó előzetesben:

Újra összebútorozik a Rocket League és a Fast & Furious

Június 17-én ismét Fast & Furious-eseménnyel jelentkezik a Rocket League, amely egyebek mellett a Dodge Chargert, a Nissan Skyline-t és - most először - a Pontiac Fierót is játszhatóvá teszi.

Meseszép puzzle-kaland lesz a Planet of Lana

A Thunderful és a Wishfully kalandjátéka PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érkezik majd 2022 végén.

2B is vendégszerepelni fog a Fall Guysban

Új vendégszereplő érkezik a Fall Guys: Ultimate Knockoutba, június 18-tól a Nier: Automatából ismerős 2B karakterével is összefuthatunk majd az akadálypályákon.

PlayStation-exkluzív játékon dolgozik a Deviation Games

Dave Anthony és Jason Blundell a Treyarch munkatársai voltak egykor, és így számos Call of Duty-epizódon dolgoztak. Most új csapatot alapítottak Deviation Games néven, és egy PlayStation-exkluzív címet fejlesztenek.

Újabb két ismerős arc mutatta meg, hogyan fog festeni az Overwatch 2-ben

Az Overwatch mindegyik hőse megújult külsővel tér majd vissza a második részben, most Baptiste és Sombra mutatta meg az új kinézetét:

Közeleg a Sky: Children of the Light Switch-verziója

A thatgamecompany legutóbbi játéka június 29-én veszi be a Nintendo hibrid konzolját, amit július 6-án egy, A kis hercegen alapuló esemény követ majd.

A Tunicot is kipróbálhatjuk majd a jövő héten

Emlékeztek még a Tunicra? A The Legend of Zeldát idéző akció-kaland főszereplője egy róka, és remekül fest, azonban az elmúlt években nem igazán hallottunk felőle. A Summer Game Fest nyitányán mégis tiszteletét tette a játék, aminek a demóját - 40 másik címéhez hasonlóan - bárki próbálhatja majd június 15-21. között egy Xbox-konzolon.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

2 komment - szólj hozzá!