Hot Wheels: Unleashed - irány a gördeszkapark!

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 11.
  • Videó
Link másolása
Egy gördeszkapark ideális terep a Hot Wheels kisautóinak, az pedig, hogy egy műanyag T-Rex szájából rajtolhatunk, már csak a hab a tortán. Nézzük meg a helyszínt közelebbről is!

A Hot Wheels: Unleashed újabb helyszíne villantotta meg magát, ezúttal a gördeszkaparkot vizsgálhatjuk meg közelebbről is. A félcsövek és korlátok tökéletes terepet biztosítanak a kacskaringós pályáknak, és még egy műanyag T-Rex is befigyel, innen rajtolhatunk majd.

A minap egy új trailer és néhány screenshot is érkezett a játékból, a Hot Wheels-szakértők pedig biztosan izgatottak lesznek, ha megjegyzem, hogy a hatvan elérhető kisautóból hét olyat is megfigyelhetnek az előzetesben, amelyeket korábban még nem láthattak mozgásban. Ezek a Bad to the Blade, a Hot Wheels High, a Veloci-Racer, a Solid Muscle, a Tur-Bone Charged, a Roller Toaster és a Time Attaxi.

A Hot Wheels: Unleashed szeptember 30-án jön PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Switchre.

3.
3.
Viktor_The_Best
#2: Azert mert 10 eveseknek keszul, mint a legtobb jatek, ezt a fejlesztok is tudjak, tudatosan a fiatalabb korosztalyt celozzak meg. Ok elvezik ezt mert meg kicsi az ingerkuszob-uk. Te nem tudom hany eves vagy sajna, en 40 eves vagyok es ugy mondom erre a jatekra hogy, ok elmegy. Ennyi. Minel idosebb az ember annal tobbet es tobbet akar! Ez igy van.
2.
2.
Zuzmo
Nekem eddig vérszegény.
1.
1.
GemForge
Jópofa ez, de kár hogy a Forza HW kiegészítője -nem is akármilyen minőségben - már lelőtte ezt a poént.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...