Ellopták a Frostbite Engine forráskódját

Hackertámadás érte az Electronic Artsot, aminek a következtében több játék, illetve a Frostbite Engine forráskódja is illetéktelen kezekbe került. A kiadó beismerte a történteket, de az állítása szerint a játékosok adatai nincsenek veszélyben.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#12
#11: bocs de nem beszéltem arról , h a mai hackerekek lennének a robin hoodok. bár lehet , h van olyan is. de ezt ne keverjük ide. itt az ea rõl volt szó. arra a kérdésedre reagáltam, h miért érdemli meg bárki is , ha gazdag is? mindössze ezt találtam egy elég egyszerû gondolatnak. nem a gazdagságról van szó, nyilván aki tisztességes eszközökkel az és jóra használja arra egy szavam nincs. de. pl. aki emberek életével játszik és gombol le róluk pénzeket pusztán kihasználva azok gyengeségét azt nehogy sajnáljam már. kb mintha valaki pofozna szaz embert indokolatlanul es megsajnalnad , mert odamegyek bárki és lenyom neki egyet. aki tisztességtelenül jutott pénzekhez, attól legszívesebben büntetésként elvenném az egészet, h meg se forduljon benne legközelebb. sztem az ea tisztességtelen és ugyanúgy lop az emberektõl csak törvényes eszközökkel. ennél sokkal több pofáncsapást megérdemel, így nem tudom sajnálni. a hackerekrõl nem tudok semmit, mint ahogy te sem. lehet afrikai kisgyerekeket etetnek majd a pénzbõl : )
#11
#8: Ja, igen, a hackerek a mai Robin Hood-ok, és csak bosszút állnak a gonosz multin…( elárulom amúgy ha már kérdezed hogy nézzük meg mi a célja. A pénz. Nem valami nemesi cselekedet a közjó érdekében, ahogy itt próbálod beállítani ) Nem akarsz mindjárt szabadságharcosokat csinálni belőlük ? Hagyjuk már….
#10
Az megvolt, hogy a CDPR-t is felnyomták és a Cyberpunk kódját vagy legalábbis annak egy részét lenyúlták? Vagy csak én maradtam le róla?

Szóval még van remény, hogy szlav egyszer egy hibamentes játékkal játszhasson, ha a dark webről valaki leszedi is kiad egy pecset hozzá.
#9
#8: Szerintem csak valami bölcset szeretett volna kérdezni de valószínűleg előtte nem gondolta végig igazán, hogy mit is kellene kérdeznie, ha már mindenképpen kérdezni szeretne... Vagy csak szeret 1 kalap alá venni dolgokat, mert úgy számára egyszerűbb az élet, vagy annak tűnhet...
#8
#7: van úgy, h nagyobb kárt okoz valaki gazdagsága , egyeduralma es a lopas inkabb jotekonysag, kedvezoen hat globális szinten. az ea pl epp eleg szulot , gyereket csupaszit le azzal h a jatekaiban az emberek szenvedelybetegseget celozza. csak ok az atlagember eletet "lopjak" torvenyes eszkozokkel. minden attol fugg a lopasnak mi a celja es kit karosit. vagy egy robin hood sztoriban is sajnalattal gondolsz a hatalomra?
#7
Azt mondjuk nem igazán értem hogy miért “érdemli meg bárki” ez ? Akkor egy gazdagtól lopni nem bűn ? Vagy ha neki leég a háza megérdemli mert “úgyis gazdag” ? Nem értem a logikát, hogy bárki miért érdemel meg ilyesmit ?
#6
#4, #5 Igen megérdemlik a multik, de azt én se nézem jó szemmel, amikor kórházt, repülőt, vagy olyan dolgot hackelnek meg, amin életek múlnak.
#5
Persze vicces,, de ezek már régóta szervezett bűnözői csoportok. Fegyver, kábítószer lesz belőle. Másfelől ugyanezek a hackerek lehet, hogy kórházakat fertőznek zsarolóvírussal. Halálbüntetés, ha rajtam múlna.
#4
Egytől egyig megérdemlik.
#3
#2: Vagy egy FIFA Battle Royale-t
#2
Na akkor valaki csinálhatna végre egy Bad Company 1-2 Remake-et ha már ezek nem képesek rá
#1
BattlePrank 2.0 :D