Folytatást kap a Synthetik: Legion Rising

A Flow Fire Games egy kiadós játékmenet-bemutatóval leplezte le a Synthetik 2 érkezését. Az izometrikus nézetű taktikai lövölde látszólag sokat fejlődött az első rész óta, a jó hír pedig az, hogy hamarosan ki is próbálhatjuk a játékot.

A kétdimenziós körítést 3D-s izometrikus nézetre cserélte a berlini Flow Fire Games csapata, de a Synthetik 2 alapjai maradtak a régiek: egy olyan kíméletlen, meggondolt taktikai shooterről van szó, ahol a végtelen rambózás és golyózápor helyett legtöbbször az óvatosan kivitelezett fejlövéseké a főszerep. Csekkoljátok le az alfaváltozatból kiollózott játékmenetet!

Ha tetszik, amit láttok, akkor van még egy jó hívünk: a Steam Next Fest keretein belül kapunk egy igazán korai demót, amely egy ellenségektől hemzsegő helyszínt, egy főellenfelet, két kasztot, illetve a személyre szabható saját karakterosztályt tartalmazza majd. Ezek után a Synthetik 2 augusztus 19-én csatlakozik a Steam Early Access programjához, vagyis már nem kell túl sokat várnunk arra, hogy huzamosabban is kipróbálhassuk az anyagot. A végleges változat 2022-ben érkezik.

1 komment - szólj hozzá!