E3 2021: RPG-elemekkel erősít a King's Bounty 2

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 11.
  • Hír
Link másolása
Habár nem villantott új előzetest a King's Bounty második része a ma esti Koch Primetime adásában, azért így is kiderült pár érdekesség az RPG és körökre osztott stratégiai játékok elemeit vegyítő alkotásról.

A pár nappal ezelőtti előrendelést beharangozó videóval ellentétben, a Koch Primetime ma esti műsorában nem jelentkezett újabb trailerrel a 1C Company a King's Bounty 2-höz, de legalább a fejlesztők meséltek egy-két érdekességet a játékkal kapcsolatban.

Kiderült például, hogy a King's Bounty 2 az elődeivel ellentétben egy sokkal sötétebb tónusú kaland lesz, ami azért még nem egy dark fantasy, de az ígéretek szerint azonnal érezhető lesz a különbség a hangulatban. A csapat emellett szintén nem győzte kiemelni, hogy a játék egy igazi tripla A-s cím lesz, hála a kiadó komoly anyagi támogatásának.

Jó RPG-hez hűen a King's Bounty 2-ben is rengeteg morális kérdésben kell döntést hoznia a játékosnak, amiknek a narrálását egy, a szürke témákban már otthonosan mozgó szinkronhang fogja kísérni, hiszen főszereplőnket Ríviai Geralt, azaz Doug Cockle szólaltatja majd meg. Karakterünk fejlődését többek között az említett morális cselekvések is befolyásolják majd, amik mind hatással lesznek a játékban szerepet kapó négy eszmének (Strength, Art, Order, és Anarchy) a csúszkájára.

Szintén kiemelték a készítők, hogy a körökre osztott összecsapások nem csak taktikusabbak, de sokkal változatosabbak is lesznek az új részben, ugyanis a különböző környezeti tényezőknek és tereptárgyaknak köszönhetően mindegyik harcnak meglesznek a maga előnyei és hátrányai a szemben álló felekre nézve.

A King's Bounty 2 augusztus 24-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre, de később megkapja a maga PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es verzióját is.


Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
manderel
Ez jól hangzik, kíváncsi vagyok milyen lesz. Hiánypótló lesz ez a játék a műfajban, főleg mióta a Heroes tetszhalott állapotban van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...