E3 2021: Bemutatkozott a The Last Oricru

A The Last Oricru egy olyan világban játszódik, ahol a modern technológia már varázslatnak tetszik, annyira a múlt ködébe vész. Brutális harcok és talán még brutálisabb döntések várnak ránk, miközben a világ sorsa nyugszik a vállunkon.

A The Last Oricru egy olyan középkorinak ható világba kalauzol el minket, ami valójában a jövőben található, csak az emberek elfeledték a modern technológiákat. A kevés megmaradt, fejlett eszközt varázslatnak látják, a legkülönlegesebb holmikat pedig (mint amilyen az Élet Bölcsője) kizárólag az utolsó Oricru használhatja.

A fejlesztők komplex harcrendszert és még komplexebb döntéseket ígérnek, amelyek hosszútávon befolyásolhatják az eseményeket – sőt, minden küldetés, tett és halál is hatással lehet arra, miként látnak minket a játékbéli frakciók. Nagy létszámú csaták várnak majd ránk, de nem muszáj mindennel egyedül szembenéznünk, mert egy baráttal kooperatívan is nekiveselkedhetünk ennek a világnak.

 

Az előzetes mellé néhány screenshotot is kaptunk, ezeket láthatjátok fentebb. A The Last Oricru megjelenése 2022-ban várható PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.
 
Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!
5 komment - szólj hozzá!