E3 2021: Az Encased idén kilép az early accessből

  • Írta: gorien
  • 2021. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Encased alkotói két korai hozzáférésben töltött év után úgy ítélték meg, hogy a játék kész a teljes megjelenésre. A dátum ugyan még odébb van, de egy új előzetesben is beleshetünk ebbe a retrofuturisztikus stílusú taktikai szerepjátékba.

A Dark Crystal Games taktikai szerepjátékát már 2019 óta elérhetjük korai hozzáférésben, a teljes megjelenés azonban még idén megtörténik, amibe a Koch Media új kiadói részlege, a Prime Matter is besegít. Az Encased egy vadállatokkal teli pusztaságban játszódik, ahol a CRONUS Corporation kötelékében indulhatunk harcba és felderítőútra. 

 

Az új előzetes épp azt taglalja, hogy a CRONUS melyik „szárnyában” találhatjuk meg a számításunkat: ha az erőszak a kenyerünk, akkor a Fekete Szárnyban a helyünk, míg zseniként inkább a Fehér Szárnyban terem nekünk babér. Persze a CRONUS akkor is talál munkát számunkra, ha semmi hasznos képességünk nincs, vagy ha csupán szeretjük mások helyett bezsebelni az elismeréseket.

A játékot sokféle irányból közelíthetjük meg, attól függően, hogy inkább a harcot élvezzük vagy a békésebb megoldásokat – a megvesztegetés, a zsarolás és a megfélemlítés is élhető út a sikerhez. Ha durvul a helyzet, akkor még egy robotikus páncélzatba is bevethetjük magunkat.

Az Encased teljes megjelenése szeptemberben várható PC-re.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...