E3 2021: A Saber készíti az új Painkiller-játékot

  • Írta: szlav
  • 2021. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Jókora bejelentés indította a Koch Primetime műsorát. Hivatalosan is megerősítették, hogy újjáéled a szunnyadó Painkiller-franchise, az új játékon pedig nem más, mint a Saber Interactive csapata dolgozik.

Geoff Keighley-t a Koch Media műsorától sem lehetett távol tartani. A The Game Awards és a Summer Game Fest atyja ezúttal a Saber Interactive fejesét, Todd Hollensheadet faggatta a csapat legújabb projektjéről, kiderült ugyanis, hogy a Koch Media új kiadói ága, a Prime Matter címkéje alatt ismét feléled a Painkiller.

Sokat egyelőre nem tudtunk meg a hegesztés alatt álló játékról, hiszen az még a fejlesztés igen korai stádiumában áll, Hollenshead azonban elárulta, hogy aki kedvelte a 2000-es évek sötét hangulatú, de iszonyatosan pörgős lövöldéjét, az ezúttal sem fog csalódni. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

6.
6.
kryszisz
#4: Pont múlt héten pótoltam be, baromi jó játék volt. Nagyot lestem a végén, mikor a Lovecrafti sztorin még csavartak egy jót, az atmoszféra és a látvány is parádésra sikeredett.
4.
4.
crytek
#2: Készülget. Folyamatosan osztanak meg rövidke snitteket a játékból..Azt én is nagyon várom már. Az Ethan Cartert oda vissza kimaxoltam többször is a két verzió miatt :)

https://www.theastronauts.com/ itt osztanak meg képeket rövidke videókat
3.
3.
kryszisz
Csont nélkül a Top 5 kedvenc FPS-em között van a Painkiller, úgyhogy nekem ez az E3 eddigi legjobb híre. Csak a karóvető térjen vissza.

P.S. Nem tudom mi van Nyarlako-val, de sanszosan ő is felizgult picit a hír hallatán.
2.
2.
Dollface
A Witchfire-el mi van? Az is Painkiller klón lett volna...
1.
1.
shatterhand
Nem az Insurgencyt kéne készíteniük?? Azt mondtak ők portoljak konzolra a játékot. Már rég ki kellett volna adniuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...