E3 2021: The Witcher - mozgásban a második évad

Mi is tűkön ülve várjuk már a The Witcher második szezonját, és habár a Netflix Geeked Week műsorán végre levetítették az első mozgóképeket, hazudnánk, ha azt állítanánk, hogy jóllaktunk velük.
  • Írta: szlav

Kommentek

#9
#5: Igen, ezért is kérdeztem a játékot és nem a könyvet.

Mert a játék alapján csak Cavil az, akire ráillik Geralt szerepe, az összes több számomra mellényúlás.
Ráadásul bár látszik az erölködés meg a pénz amit a Netflix beleölt, mégis az egésznek olyan B-kategóriás feelingje van.
Batey meg Jaskier-ként kifejezetten idegesitő.

Jól van akkor, ezek szerint nem csak én vagyok vele igy, van még tehát remény.
#8
#7: Jogos.
#7
#5: Yennefer castingja rosszabb nem nagyon lehetett volna szerintem. Buta a tekintete és nincs semmilyen karizmája. Mindennek el tudom képzelni, csak nem varázslónőnek.
Ja, persze baromi jó alakja van. Csak az kevés a szerephez.
Mellesleg szerintem borzalmas színész.
Na, szóval nagyon nem jön be a nő :).
#6
#3: Húzzad bátran apukám.
#5
#3: Kveszcsön: Mégis mi a francnak kellene visszaadnia bármit is a játékból, mikor a sorozat a könyvet adaptálja? Amúgy tény, hogy voltak hibái az első évadnak, és a casting is elcsúszott pár helyen (na nem a főbb szereplők tekintetében, ott szerintem mindegyik színész telitalálat), de lesz még idő bőven, hogy ezeket javítsák, a második évad alapból dupla büdzséből készül, az alapanyag pedig adott még jó darabig. Csak aztán nehogy ezt is lelője a Netflix 2 évad után, ahhoz nagyon ért.
#4
#3: Igen.
#3
Csak én vagyok úgy vele azok közül, akik végigcsinálták a Witcher 3-at a DLC-kkel együtt, hogy ez a sorozat semmit nem ad vissza a játékból, csak egy béna erölködésnek tűnik az egész?

Mert ha igen, akkor meghúzom maga...
#2
*Holnap kapja az első rendes előzetesét, trailer-t a 2. évad
#1
Hab
Hogy én mennyire utálom, hogy már a trailer-eknek is kell egy kedvcsináló. Arról nem is beszélve amikor a trailer elején egy 3-4 másodperces snittben, megmutatják mi lesz a trailerben...