Forest Whitaker is visszatér a Star Wars: Andorban?

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A jelek szerint újabb ismerős arc bukkanhat majd fel a Disney Plusra készülő Star Wars: Andorban, hiszen állítólag az a Forest Whitaker is szerepet kapott a sorozatban, aki Saw Gerrerát alakította a Rogue One-ban.

A Star Wars: The Clone Warsban bemutatkozott Saw Gerrera visszatérő mellékszereplője a Star Wars-univerzumnak, a 2016-os Rogue One-ban például Forest Whitaker alakította. Ezek után nem lenne meglepő, ha a lázadók szövetségének túl radikális ellenálló a Star Wars: Andorban is felbukkanna, hiszen a Diego Luna főszereplésével készülő sorozat egyfajta előzménye lesz a mozifilmnek.

Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy Gerrera valóban visszatér, méghozzá Whitaker megformálásában: először arról kezdtek el pletykálni, hogy látták a színészt a sorozat éppen zajló forgatásán, a minap pedig Stellan Skarsgård mondta el a svéd Sveriges Radiónak egy interjú alkalmával, hogy ő konkrétan forgatott is együtt a kollégával, így gyakorlatilag pontot is tett a találgatások végére.

A tizenkét epizódosra tervezett Disney Plus-sorozat egyébként jövőre debütálhat, és a fenti színészek mellett Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller és Genevieve O'Reilly is szerepet kapott benne. A K-2SO-t alakító Alan Tudyk sajnos megerősítette, hogy a korábbi hírek ellenére kimarad a szériából - legalábbis egyelőre biztosan.

1.
1.
vincentvega
A Rogue One volt a lejobb sw film az újak közül. Ha tartják a Mandalorian színvonalat tuti nézős.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...