E3 2021: Újra mozog a Kena: Bridge of Spirits

Kevés új IP-t várunk annyira, mint az Ember Lab alkotását, így örömmel fogadtuk a Kena: Bridge of Spirits legújabb látnivalóit. A játékmenetet bemutató videók alapján igazán varázslatos kaland elé nézünk.

A Kena: Bridge of Spirits nem csak a gyönyörű, animációs filmeket kenterbe verő látványával kápráztat el bennünket, de a varázslatos világ utánozhatatlan hangulatával is. Az Ember Lab erős narratívára építő akció-kalandjátékában a címszereplő Kenát alakítjuk majd, a feladatunk pedig az lesz, hogy megszabadítsuk az otthonunkat a sötét erők rontásától. A "rot" névre keresztelt szellemek azonban nem minden esetben a gonoszak, csupán némi iránymutatásra van szükségük - a segítségükkel számos puzzle-feladatot megoldhatunk majd, ahogy ezt a mellékelt videókban is láthatjátok.

A nagyobb külföldi sajtóorgánumok már voltak olyan szerencsések, hogy személyesen is kipróbálhatták a játékot. Lássuk, hogy mit gondoltak róla!

A Kena: Bridge of Spirits augusztus 24-én jelenik meg PC-n (Epic-exkluzívként), valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

6 komment - szólj hozzá!