E3 2021: Újra mozog a Kena: Bridge of Spirits

  • Írta: szlav
  • 2021. június 12.
  • Videó
Link másolása
Kevés új IP-t várunk annyira, mint az Ember Lab alkotását, így örömmel fogadtuk a Kena: Bridge of Spirits legújabb látnivalóit. A játékmenetet bemutató videók alapján igazán varázslatos kaland elé nézünk.

A Kena: Bridge of Spirits nem csak a gyönyörű, animációs filmeket kenterbe verő látványával kápráztat el bennünket, de a varázslatos világ utánozhatatlan hangulatával is. Az Ember Lab erős narratívára építő akció-kalandjátékában a címszereplő Kenát alakítjuk majd, a feladatunk pedig az lesz, hogy megszabadítsuk az otthonunkat a sötét erők rontásától. A "rot" névre keresztelt szellemek azonban nem minden esetben a gonoszak, csupán némi iránymutatásra van szükségük - a segítségükkel számos puzzle-feladatot megoldhatunk majd, ahogy ezt a mellékelt videókban is láthatjátok.

A nagyobb külföldi sajtóorgánumok már voltak olyan szerencsések, hogy személyesen is kipróbálhatták a játékot. Lássuk, hogy mit gondoltak róla!

A Kena: Bridge of Spirits augusztus 24-én jelenik meg PC-n (Epic-exkluzívként), valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

6.
6.
hedzsooo
#5: +1 Valóban frissítő lenne már manapság a sok sandbox/open-world mellett! :-)

5.
5.
RangerFox
#4: Remélem egy gyönyörű csőjáték lesz :)
4.
4.
PS4jacksony
Remélem nem csak egy gyönyörű Csőjáték lesz . . .
3.
3.
A mókok irányításáról egy kicsit az Overlord is beugrott. Nekem bejön ez a Kena a stílusával úgyhogy várom a megjelenést. Még nem döntöttem el előre, hogy megveszem, mert először jelenjen meg és legyenek róla beszámolók, de ha jó lesz, akkor szinte biztos nyomni fogom.
2.
2.
Anti4730
Egyetlen jatek mostanaban kb ami nem tucat, es valamennyire érdekes.
1.
1.
Marcus88
Ha lehet egy játéknak a megjelenés előtt sikert jósolni,na akkor az ez!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...