E3 2021: Game Passbe megy a Back 4 Blood is?

  • Írta: fojesz
  • 2021. június 12.
  • Pletyka
Link másolása
Holnap este hosszabban is bemutatják a Back 4 Blood PvP-módját, a hivatalos stream leírásában pedig egy darabig azt lehetett olvasni, hogy a játék már a premierje napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába.

Holnap este 11 órakor Back 4 Blood-streammel jelentkezik a Warner Bros., amely kifejezetten a játék PvP-módjára fókuszál majd. Ahogy lenni szokott, a forgalmazó előre fellőtte a YouTube-ra a stream beharangozóját, a leírásban azonban benne felejtettek valami olyat is, amit nem kellett volna.

Egy redditező vette észre ugyanis, hogy a leírás szerint a Back 4 Blood már a megjelenés napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába PC-n és konzolokon is, erről pedig eddig nem tudtunk, valószínűleg a Microsoft holnap este 7 órakor esedékes konferenciáján jelentették volna be a nagy hírt. A stream linkjét azóta elérhetetlenné tették.

A Microsoft több ízben is jelezte már, hogy komolyan gondolja az Xbox Game Pass jövőjét, ezekbe a törekvésekbe pedig simán beleillene, ha a Back 4 Blood is bekerülne a szolgáltatás felhozatalába - elvégre az Outriders után már ez sem elképzelhetetlen. Várjuk a hivatalos megerősítést!

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...