E3 2021: Nézd vissza a Ubisoft Forward műsorát!

Hamarosan kezdetét veszi az E3-időszak egyik legjobban várt műsora, a Ubisoft Forward következő felvonása. Kattintsatok, és kövessétek élőben az eseményeket - sok finomságra számítunk!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#5
Hát bazdmeg...
#4
#2: Egyetértek. Eddig a szokásos nagy nulla minden. Most ennek az Avatar videónak is mi értelme volt ? Kiváncsi leszek, hogy majd mikor hallúnk a játékról megint. Hány olyan cím van nálúk amiről már évek ota sammi hír. A Ubisoft nagy mestere annak hogyan kell eltüntetni a játékot a köztudatból. Például: Beyond Good and Evil 2. Az emberek már évek ota könyörögnek hogy mikór lesz új Splinter Cell. Szerintem a kővetkező Assassin’s Creed előbb megjelenik mint hogy az Avatar játékról.....
#3
Tetszett a műsoruk. Bemutatták az Extractiont, aki szereti ezt a sílust az imádni fogja. Bemutatták a Mario játékot, a Nintendósok imádni fogják. A Riders Republic is szép és szórakoztató. A mindenféle sorozatjátékukhoz jön valami tartalom mégse húzták, csavarták vele az időt. És még egy újdonság is belefért a végére, ami rájuk nem jellemző pedig az E3 ezekről szól. Bár csak cinematic volt de az új engine-nel gondolom nem lesz épp csúnya az Avatar játékuk.
#2
#1: Eddig ez az E3 az Elden Ring kivételével egy dupla nulla! Vagyis számomra.
Remélem holnap a MS villant valamit.
#1
Utolsó bekezdésben felsoroltak jó gyengék.. sajnos nincs semmi ok ,hogy nézzem.. FC6-ból elég volt látni amit eddig mutattak hozz a szokásos szintet.