E3 2021: Úgy tűnik, érkezik a Rocksmith+

  • Írta: szlav
  • 2021. június 12.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb szivárgás a Ubisoft Forward műsora előtt: úgy tűnik, visszatér a stúdió remek gitároktató programja. A mai napon indulhat a Rocksmith+ zárt bétája - az új verzió egy előfizetéses szolgáltatás képében újíthat az eddigi formulán.

A Ubisoft Forward ma esti műsora előtt bukott le a Rocksmith+. Az új gitároktatót egyenesen a Gibson leplezte le egy körlevélben, így egészen valószínű, hogy nem csak holmi pletykáról van szó. A 2011 óta aktív programot, illetve annak remasterelt változatát egészen tavaly áprilisig fejlesztette a Ubisoft San Francisco, azóta azonban nem érkezett több DLC-sem - a csapat átállt egy új projektre. Úgy tűnik, hogy egy a Rocksmith+.

Az előzetes hírek szerint az üzleti modell terén újíthat igazán nagyot az amúgy egészen kiváló szoftver, a Rocksmith+ ugyanis a hírek szerint előáll egy havidíjas előfizetéses rendszerrel - ennek részleteiről valószínűleg ma este értesülhetünk bővebben. Az eddig megszokott opciók természetesen ezúttal sem maradnak el, így ismét a saját tempónkban, akár a Riff Repeater segítségével tanulhatjuk meg a zenekönyvtár számait. Ha pedig valóban pontosak a szivárgások, akkor a Ubisoft már a mai napon útnak indíthatja a program PC-s zárt bétáját. Kíváncsiak várjuk a fejleményeket!

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1.
1.
PapaYeti
Értem én hogy előfizetésben mi az előny... de kicsit kezd már sok lenni. Inkább kifizetek egy photoshoppért több tíz ezret és ha tudnak újat mutatni megint mint hogy havonta vonogassak le a penzt meg akkor is ha az idvaron ülök es csak sörözök.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...