E3 2021: Úgy tűnik, érkezik a Rocksmith+

Újabb szivárgás a Ubisoft Forward műsora előtt: úgy tűnik, visszatér a stúdió remek gitároktató programja. A mai napon indulhat a Rocksmith+ zárt bétája - az új verzió egy előfizetéses szolgáltatás képében újíthat az eddigi formulán.

A Ubisoft Forward ma esti műsora előtt bukott le a Rocksmith+. Az új gitároktatót egyenesen a Gibson leplezte le egy körlevélben, így egészen valószínű, hogy nem csak holmi pletykáról van szó. A 2011 óta aktív programot, illetve annak remasterelt változatát egészen tavaly áprilisig fejlesztette a Ubisoft San Francisco, azóta azonban nem érkezett több DLC-sem - a csapat átállt egy új projektre. Úgy tűnik, hogy egy a Rocksmith+.

Az előzetes hírek szerint az üzleti modell terén újíthat igazán nagyot az amúgy egészen kiváló szoftver, a Rocksmith+ ugyanis a hírek szerint előáll egy havidíjas előfizetéses rendszerrel - ennek részleteiről valószínűleg ma este értesülhetünk bővebben. Az eddig megszokott opciók természetesen ezúttal sem maradnak el, így ismét a saját tempónkban, akár a Riff Repeater segítségével tanulhatjuk meg a zenekönyvtár számait. Ha pedig valóban pontosak a szivárgások, akkor a Ubisoft már a mai napon útnak indíthatja a program PC-s zárt bétáját. Kíváncsiak várjuk a fejleményeket!

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1 komment - szólj hozzá!