E3 2021: Jön a cross-play a Rainbow Six: Siege-be

  • Írta: gorien
  • 2021. június 12.
  • Letöltés
Link másolása
A Rainbow Six: Siege néhány napon belül megkapja a következő szezonját annak minden újdonságával együtt, de a játékosok lassan a keresztplatformos játékra is készülhetnek. Ezt két lépcsőben implementálja a Ubisoft.

Közeleg ugyan az új Rainbow Six: Extraction megjelenése, de a Ubisoft a Siege-ről sem feledkezik meg. Úton van a legújabb szezon, amit North Star névvel illettek, ez pedig egy új operátort is hoz magával június 14-én. Az újonnan kiadott, rövid videóban Thunderbirddel ismerkedhetünk meg jobban.

További hírek a játék kapcsán, hogy közeledik a keresztplatformos játék és előrehaladás élesítése. Ennek implementálása két lépcsőben történik meg: június 30-tól a PC-sek már egy meccsbe kerülhetnek olyanokkal, akik a Google Stadián vagy az Amazon Lunán keresztül játszanak. A második lépcső 2022 elejére esik, amikor megnyílik a keresztplatformos játék az xboxosok és a playstationösök között – ez azt jelenti, hogy hiába omlanak le bizonyos határok, mindenki azért mégsem fog tudni együtt játszani mindenkivel. Ugyanakkor az előrehaladás minden platform között közös lesz 2022-ben.

A Rainbow Six: Siege játszható PC, PlayStation 4-en és 5-ön, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint Stadián és Lunán is.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...