E3 2021: Egy Far Cry-gonosz elméjében

  • Írta: gorien
  • 2021. június 12.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft Forwardon leleplezték, miféle tartalmakra számíthatunk a Far Cry 6 megjelenése után. Afféle mentális időutazásban vehetünk részt, hiszen a széria korábbi gonoszainak bőrébe bújhatunk majd.

A Ubisoft Forward több hírével együtt a Far Cry 6 szezonbérletének várható tartalma is előre kiszivárgott: történetesen az, hogy a DLC-kben a Far Cry-széria ikonikus gonoszait irányíthatjuk majd. A műsor alatt megteremtették a hangulatot a bejelentésnek, először ugyanis egy röpke jelenetet kaptunk Antón Castillóval a Far Cry 6-ból, hogy működés közben lássuk, milyen is egy Far Cry-gonosz.

A játéksorozat tele van kidolgozott gonosztevőkkel, a szezonbérlet pedig esélyt ad nekünk arra, hogy olyan bensőségesen ismerjük meg őket, mint eddig még soha. Vaas Montenegro, Pagan Min és Joseph Seed (az eredeti szinkronszínészekkel kiegészítve) elméjének mélyére merülhetünk egy-egy DLC-ben, hogy megismerjük múltjukat és belső démonjaikat – a kérdés már csak az, hogy ki tudunk-e törni onnan.

A szezonbérletnek a Far Cry 3: Blood Dragon is része lesz, amelyben Rex "Power" Colt őrmester bőrébe bújhatunk, hogy egy seregnyi gyilkos kiborggal keljünk birokra - néhány Blood Dragon stílusú holmit pedig a Far Cry 6-ban is feloldhatunk ezáltal. A Ubisoft és a Netflix közreműködéséből egyébként épp most készül egy sorozat, a Captain Laserhawk, amely bizonyos értelemben ennek a játéknak az újraértelmezése.

A Far Cry 6 október 7-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és Series X/S-re, valamint PlayStation 4-re és 5-re.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

3.
3.
Gerzson95
Egy normális összefüggő gameplayt bezzeg nem kaptunk még mindig a far cry 6-ból.
2.
2.
markoci555
első videóval kapcsolatban: fc5-ben szerintem gyönyörűek voltak az arcok és az animációik, itt valami röhejesnek érződik ahhoz képest, és nem méltó a színészhez

dlc-vel kapcsolatban: a másik aggályom a gameplay - nagyon szívesen játszottam volna mindhármukkal a múltban, jó kis sztorit összerittyenthettek volna mindenkinek, de ahogy nézem csak agymenés lesz az egész, nem létező cuccok lövöldözésével
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...