E3 2021: 2022-ben érkezik a Ubisoft Avatar-játéka

A Ubisoft még 2017-ben jelentette be, hogy egy Avatar-játék készül nála, mostanra pedig eljutottunk oda, hogy címet, platformlistát és egy kiadós előzetest kapott az adaptáció. Lássuk a részleteket!
  • Írta: fojesz

Kommentek

#21
#12: Látom ám, hogy itt bizony egy íjász ősmagyar is van köztünk, paripályáról lőné le a támadó helikopterek lövészeit.

Lányi Zsolt egykori honvédelmi miniszter bizony büszke lenne az ilyen bátor, nagymagyar, turulos, kokárdás, árpádsávos nyilashuszárra. Bár ő szuronyról beszélt amikor azt mondta, "A magyar katona egy szál szuronnyal többet ér, mint egy amerikai katona ötezer rakétával", dehát akkoriban valószínűleg hedzsoo még csak egy egy szép álom volt a nemzeti hungarista jurtás sámánok szellemvilágában.

És mesélj még, mit kell még tudni a fejlett haditechnikával rendelkező ellenség elleni nyilas hadviselésről?
#20
#19: Annyiban azért hadd védjem meg kryszisz kolléga állítását, h ezek a játékok valóban hordoznak magukban (szép magyarosan) fun factor-t. Most őszintén, a nyitott világú játékok műfajában az Ubi azért elég sok zsánerben képviselteti magát. Mindezt tripla A szinten. Melyik kiadó tud ma ennyi igényt lefedni ilyen széles körben?
Ott van az évek óta töretlen sikernek örvendő FPS műfajban(Far Cry), külső nézetes formulában máig ők viszik a prímet(Assassin's Creed, Watch Dogs), képesek voltak az FPS multiplayer játékok között is megvetni a lábukat (Rainbow) és végül de nem utolsó sorban, hébe-hóba kitolnak egy két valóban egyedi cuccot( Valorant Hearts, Rayman). Egy kaptafa a legtöbb? Igen. Talán pihentetni kéne egy két címet a felsoroltak közül? Persze.
De addig ameddig tömegek veszik őket, és a pénzükért kapnak egy aránylag "korrektül összerakott" játékot több 10 órát ígérő játékmenettel, addig ez nem fog változni érdemben. Tudod ez kicsit olyan, mint mikor megkívánod a fagyit a tél közepén, de csak pálcikás kapható és úgy vagy vele, egye fene, most megteszi az is.
#19
#16: Végülis elvagyok én is velük, ha így nézzük. Akár a Barátok Köztel is eltudok lenni. Csak tudod, például te, akinek bejönnek a játékaik, most ezzel azért sokat elmondtál... :)
#18
#16: Nekem a far cry 3 van meg csak. Volt egy olyan akció a Ps storban hogy valami 1200 forint kőrül volt -:) előszőr azt hittem rosszúl látok. A gépemen nem volt hely de megvettem mert azért anyiért nagy butaság lett volna kihagyni. -:)
#17
#14: Szerintem elég sok embert le tud majd kötni. Már csak a játék világa miatt is. Meg hát gondolom a filmből kiindulva is sokan tesznek majd vele egy próbát. -:)
#16
#8: Be is húztam FC4-5-öt, összesen kb. 5 ezer pézért. Én amúgy elvagyok a játékaikkal, de látom, hogy mit utálnak benne sokan.
#15
Lesz abból 2025 is sztem :D
#14
Azert ez igy osszessegeben eleg jol sikerult bemutatkozo, kellemes meglepetes volt latni, tudomast szerezni rola...

Bar, gameplay videok + picit tobb info alapjan lehet jobban majd eldonteni igazan, hogy ez kiket fog tudni jobban lekotni, erdekelni
#13
#9: A te kommentedre meg nekem a "No comment." idezet jutott eszembe...
#12
#3: Mondjuk ha eppen fejen celoznanak ekkora benga allatok/ertelmes lenyek durvan 5 meter hosszu nyilvesszovel, lehet nem csak a feje nem maradna meg tole az illetonek...

Latszik hogy f*ngod sincsen az a nyilvesszokrol, + ijakrol es az ijaszatrol ugy altalaban, de azert meg meseljel majd nekunk kerlek... :-)
#11
#2: jaj fejezd már be az ilyen felesleges kommenteket
#10
#6: Ott van hogy 2022. Szóval éveket erre nem kell már várni. Tegnap néztem yt csatornákat ubi mániás fickókkal és mondták h 5 éve készül ez a játék. Hümmögtem az infóra, de gondolom jobban tudják.
Remélem a Space Monkey program se halt be, de az Avatár jövőre jönni fog.
#9
#8: "Coming: When it's ready"

...ja, ezt nem is ők mondák.
#8
#7: Persze az oké, és nyilván amig az eladási számok öket igazolják addig nem is fog ez változni. De egyszerűen nem akarom elhinni hogy olyan címek emik már 100 éve a tervező asztalón vannak nálúk ne tudnának belőle valamit mutatni. Amikór egy újságiró rákérdez, hogy megis mi van a Beyond Good and Evil 2-vel azért ahhoz kell arc hogy ilyet nyilatkozanak hogy nagyon jól halad a fejlesztés. ( mert ezt mondták ) 2018 ota sirí csend van a játék körűl. :D erre megint bemutatnak egy másik játékról egy cinematic videot. -:) nekem az összes Ubisoft játék Full egykaptafára épűl. A Ps storban nincs olyan honap hogy ne lenne leárazva valamelyik AC vagy Far cry játék 5 forintra -:)
#7
#6: Sajnos a játékipar nem kívánságműsor....
#6
Szerinem ez a játék ugyan arra a sorsra fog jutni mint a Beyond Good and Evil 2. A Ubisoftnál amugy is nagy divat, hogy mutatnak egy cinematic videot majd évekig ugy eltüntetik a játékot mint ha az soha nem is készült volna. Szerintem a következő Assassin’s Creed játék előbb megjelenik minthogy az Avatarból mutassanak valamit. Arról meg ne is beszéljünk, hogy új Splinter Cell jétékért hány ember könyörőg évek ota.
#5
Én már a filmet várom, de kétségtelen hogy a játék jól néz ki.
#4
#1: Mindent??? A Sony-nak pl. egyetlenegy (!) db belső nézetű címe volt az előző generációban, ebben meg szerintem még annyi sem lesz, minden más TPS. De mondjuk a Square Enix istállójából is csak a legutóbbi Thief meg a 2 Deus Ex jött first personban. Úgyhogy mindent azért nem, más kérdés, hogy itt szerintem is fura lesz, gondolom a parkour szerves része lesz a programnak, úgyhogy konzultáljanak azért a Techlanddel vagy a DICE-szal, hogy is kell ezt jól csinálni.
#3
Gondoltam amúgy, hogy majd lenyilazzák a támadó helikoptert.
Taszáron erre felvannak egyébként készülve? Csak mert nagyon nagyra vannak azzal, hogy Apache-k fognak ott állomásozni.

Aztán majd valaki megküldi őket egy-két nyillal és oda a böcsület.
#2
#1: Légyszi sírjál még