E3 2021: Bejelentették az új Mario + Rabbidset

A délutáni szivárgásoknak megfelelően a Ubisoft Forward műsorában mutatkozott be a Mario + Rabbids: Sparks of Hope. A show egy cinematic és egy gameplay előzetest is hozott, lássuk hát őket!

Jövőre kerül boltokba a 2017-es Mario + Rabbids: Kingdom Battle folytatása, a szintén Switch-exkluzív Mario + Rabbids: Sparks of Hope. A történet szerint hőseink galaktikus kalandra indulnak, a céljuk pedig az, hogy legyőzzék a gonosz Cursát, és megmentsék a kis Sparkokat, amelyek tulajdonképpen a Super Mario Galaxy-féle Lumák helyi megfelelői.

A Sparks of Hope nem csak a körítésen változtat, de a játékmenetbe is belenyúl: a pályák immár nem lineárisak lesznek, hanem szabadon bejárhatjuk az egyes bolygókat, és a harc is változik - a rácsos rendszer helyett jóval kötetlenebb küzdelmek várják a játékosokat. A csapatunkban egyébként három karakter szerepelhet egyszerre, akiket kilenc hős közül választhatunk ki, őket kísérik majd továbbá a Sparkok, akik különböző különleges képességekkel ruházzák fel védelmezőiket. A Sparks of Hope kizárólag single player móddal rendelkezik majd, a zeneszerző pedig ismét Grant Kirkhope lesz.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1 komment - szólj hozzá!