E3 2021: Mit mutatott az Upload VR Showcase?

  • Írta: gorien
  • 2021. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Upload VR Showcase ismét visszatért, ezúttal az IGN-féle Summer of Gaming keretében, hogy csokorba gyűjtse a legkülönfélébb VR-játékokat, és azokat gameplay-videók vagy előzetesek kíséretében elénk tárja.

Hajnalban az Upload VR Showcase műsora is befutott, amelyben tizennyolc, a közeljövőben várható játék képviseltette magát, hol csak egy-egy előzetessel, hol egy hosszabb fejlesztői prezentációval. Alább visszanézhetitek a teljes streamet, de ha csak az egyes címek érdekelnek titeket, tekerjetek tovább!

A Township Tale

Ezt az aranyos, fantasy körítésű, nyílt világú szerepjátékot más VR-platformokon már kipróbálhatjuk, de július 15-én Oculus Questre is befut, ezt pedig egy új előzetessel ünnepelték a fejlesztők.

After the Fall

Az After the Fallban kooperatívan szállhatunk majd szembe a zombihordákkal. A Vertigo Games alkalmazottai a játék funkcióiról és a fejlesztés nehézségeiről meséltek az Upload VR Showcase-en.

Against

Az Againstben a ránk rontó ellenfeleket kell lekaszabolnunk, ám ütemre, ahogy az egy ritmusjátéktól illik. Ebbe tekinthetünk be a gameplay előzetesben.

Blaston és Demeo

A Resolution Games egyetlen előzetesbe sűrítette két játékának is az újdonságait. A Blaston június 21-én kap egy vadonatúj kampányt, míg a Demeo: Realm of the Rat King frissítését június 28-ra várhatjuk.

Fracked

Több mint három percig pörög a PS VR-ra tartó Fracked, az új előzetes a havas hegyekbe kalauzol minket, ahol még síléceken is lövöldözhetünk.

Green Hell VR

A Vive Cosmos segítségével új bepillantást kapunk abba, hogyan is működik a dzsungelbéli túlélés a Green Hell VR-os átiratában.

I Expect You To Die 2

Korábban az Oculus műsorában mutatkozott be az I Expect You To Die folytatása, most azonban a teljes előzetesét is megkapta. Szuperügynökként a Zoraxis ördögi tervét igyekszünk megakadályozni, ehhez pedig számos puzzle-ön keresztül vezet az út.

In Da Hoop

Az In Da Hoopban kosárra kell dobnunk, ez az alapötlet. A bemutatóvideó azt is prezentálja, hogy a játék miként alkalmaz kézkövetést a minél zavartalanabb dobásokért - először Oculus Questen próbáhatjuk ki.

Larcenauts

Ebben a csapatalapú lövöldében hat-a-hat-ellen felállásban küzdünk, a megjelenése a nyáron várható Oculusra és SteamVR-ra. Az új előzetes a játékmeneten túl egy roadmapet is villant a várható, megjelenés utáni tartalmakról.

Nerf Ultimate Championship

Jövőre jelenik meg a Nerf Ultimate Championship, ami arra biztos jó lesz, hogy egyetlen szivacslövedéket se veszítsünk el, miközben a legváltozatosabb Nerf-puskákkal lövöldözünk.

Pistol Whip

Az új előzetesben a Pistol Whip úgynevezett stílusrendszere mutatkozik be, ami abban segít a játékosoknak, hogy a saját ízlésüknek megfelelően játszhassák végig a pályákat.

Rhythm of the Universe: Ionia

Ez az ígéretesnek tűnő fantasy game 2021 harmadik negyedévében éri majd el az Oculus, a Vive és a SteamVR eszközeit, valamint a PlayStation VR-t, de az új előzetest főleg annak szánták, hogy bejelentsék, a bevételek 5 százaléka Steve és Terri Irwin állatvédő alapítványának megy.

Sam & Max: This Time It's Virtual

Természetesen Sam és Max sem hiányozhatott a felhozatalból, hiszen a jól ismert páros kipróbálja magát a virtuális valóságban is. Ezúttal egy menekülőszobaszerű szegmens mutatkozott be. 

Sniper Elite VR

Július 8-án érkezik PlayStation 4-re és PC-re a Sniper Elite VR, amihez kaptunk most egy új előzetest, ez pedig a sorozat ikonikus röntgenkamerás halálanimációját is bemutatja.

Song in the Smoke

A 17-BIT gyönyörű, de halálos játékot alkotott a Song in the Smoke képében, amelynek megjelenése még 2021-ben várható. A fejlesztők most bepillantást engednek nekünk a kulisszák mögé.

Traffic Jams

Augusztus 26-án belemerülhetünk PS VR-on a forgalomirányítók kihívásokkal teli mindennapjaiba – a Traffic Jams őrült világa azért remélhetőleg nem a valóságot utánozza.

Unplugged

A léggitározás sosem volt még ilyen izgalmas!. A kézkövető technológiának hála az Unpluggedban nem kell műanyaggitárral vagy egyéb kütyükkel bajlódni: ahogy rázod a kezed a levegőben, abból lesz zene.


Waltz of the Wizard

Július 6-án fut be a Waltz of the Wizard új frissítése, a Natural Magic, amely új varázslatokat, helyszíneket és ellenfeleket hoz magával.

Windlands 2

Hamarosan PS VR-on is bejárhatjuk lengedezve a Windlands 2 csodálatos, de veszélyekkel és szörnyekkel teli világát.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...