E3 2021: Igen, a Devolver NFT-je tényleg valódi volt

Ha csípitek az ízléstelen lila öltönyöket és a VHS-kazettákat, akkor sajnálhatjátok, hogy nem voltatok elég gyorsak. A Devolver egészen bizarr gyűjtői relikviákat árult a tegnapi műsorán - egyből el is kapkodták azokat.

A Devolver Digital tegnapi adásán szemtanúi lehettünk a stúdió legújabb heuréka-pillanatának. Nina Struthers és csapata ráeszmélt, hogy a játékiparban bizony a szolgáltatásoké a jövő, így ők is előálltak egy ingyenes-előfizetéses-prémium rendszerrel. A DevolverMaxPass+ (el ne higgyétek!) mellett azonban tartogatott még egy-két igazán bizarr ötletet a chilis hot dogokon érlelt stúdió: aki ellátogatott a DevolverMaxPassPlus.com-ra, és elég gyors volt, az lecsaphatott a műsor egyedüli relikviáira is.

Ezek közt pedig egy 500 dolláros ronda lila öltönyt és egy 1000 dolláros (!) VHS-kazettát is találhattunk - mindkét termékből csupán egyetlen darab készült. Az utóbbi különösen érdekes, ugyanis a Devolver szupertitkos másolásvédelmi rendszerével készült Non-Fuckwithable Tape a tegnapi teljes adást tartalmazza - ezt paradox módon már a műsor során is láthattuk. A stúdió ezzel nyilvánvalóan az NFT-őrületnek tart fricskát, meglehetősen sikeresen. Az egyszeri gyűjtői relikviát másodpercek alatt elkapkodták, annak tulajdonosa pedig holmi digitális kép helyett egy valódi kazettát tehet a vitrinbe - mindenki jól járt ezzel az üzlettel!

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

1 komment - szólj hozzá!