Vasárnapi galériafrissítés

Kisebb galériafrissítéssel jelentkezünk a hét utolsó napján olyan címek társaságában, mint a Call of Duty 4, az Enemy Territory: Quake Wars és a Tomb Raider: Anniversary.
  • Írta: fojesz

Kommentek

#10
a SPORE mikor jnö, nem tudjátok?
#9
hát én annyira nem fogtam padlót a cod 4-től.persze jó meg szép lesz de nekem jobban tetszik a Battlefield Bad Company.Meg aztán a cod tényleg összeforott a WWII-veel.A Battlefield 2 meg ugye maradandótalkotott a modern hadviselés témában.De biztos jó lesz a cod 4-is.Az eddigi codokat is élveztem.Viszont azt nem hisze hogy össze kéne hasonlítani a two worldsöt a witcherrel.Nagyon sokban különbözek.Főleg harcrendszerben és játékmechanikában.De a two worlds kétsségteleneül szebb lesz.De nem hiszem hogy hamgulatosabb is.
#8
a MEGVÁLTÓ közeledik!!!
év végére megérkezik!!!
#7
megnéztem a videót. módosítok. BRUTÁL A COD4!!! KELLLLL
#6
nem tom. nekem meg annyira nem tűnik brutálnak a COD 4. főleg ha render... a cod nekem összeforrott a WW2-vel. olyan mintha a NFS ezentúl rallyvá válna, vagy GT versenyeket kellene nyernünk benne. ég és föld ugye?
#5
A cod4-nek nem az az eredeti grafja ez csak render öcsisajt x)
#4
Fantasztikus lesz a Cod 4, már nagyon vártam a folytatást..arra nem számítottam, hogy ilyen lesz
#3
Call of duty 4 nagyon szép grafikája van:)!!A Tomb Raider Anniversary az is nagyon jó lesz, már nagyon várom hogy megjelenyen:)
Settlers is nagyon szép lett:)
#2
Így van jól mondod...kis nosztalgiázás:P
#1
tjamesModerátor
Settlers nagyon aranyos. Szép emlékeket idéz, biztos kipróbálom!