E3 2021: Jövő ősszel érkezik a Starfield

Todd Howard nyitotta az Xbox & Bethesda Games Showcase-t, mégpedig egy igazi nagyágyúval. Látványos CG-előzetessel jelentkezett a Starfield, és kaptunk egy megjelenési dátumot is. Készüljetek, jövő novemberben elhagyjuk az atmoszférát!
  • Írta: szlav

Kommentek

#8
#4: Fáj amiért a Sony csak koppintani próbálja de nem tud hasonló szintet felmutatni szolgáltatás téren, hogy ennyire nyomorult kommentre futotta vagy szimplán az irigység ment az agyadra? :)
#7
#4: Most felhívtam Phil-t, hogy tartosn egy kávészünetet, mert már nem csak sírnak, de ki is kelnek magukból a pónik. De azt mondta, hogy még el sem kezdte és most jön még csak a szopóroller nekik. Hát ja, ilyen ez a showbiznisz, de te is röhögtél pár éve, amikor megmondtam, hogy ki fogja taposni a beleteket. Ezt továbbra is tartom és ő is tartja.
#6
#4: Majd hülyék lennének a cégek nemet mondani a sok sok milliónak a game pass maitt..
Ez kb olyan mintha xy cégnek azt mondanád ne menj az epichez 1 évre exklúzivnak nem kell neked az a 2-10 millió $ egy árva db game eladás nélkül...

A MS-nak az a jó ha többen használják a szolgáltatást az hogy nekik ez bukás őket nem érdekli ahogyan az epicet sem pl.. Másból ömlik a zseton kész ennyi.
#5
Nézzétek meg az IGNen a Starfield - Todd Howard Update-et. Két perces csak, de látható rengeteg concept art. Kjól néznek ki. Bizakodó vagyok.
Szép lesz, sztem sok bolygón lehet majd tenni venni. Open worldnek tűnik. Amolyan Mass Effect Andromeda, csak remélhetőleg ez be lesz fejezve :DD
#4
#3: Hát pont ez ami zavar. Milyen minőséget képviselhet ez akkor vajon. Xd

Zavarják már el ezt a nyomorult, betegágy fejű Phil Phencer-t a picsáb@ az olcsóskododó, pitiáner gamepass etető filozófiájával együtt, mert addig nem lesz értékelhető AAA játék ezektől a nyomorultaktól, még ennek a gamepass trollnak a baromságát követi a cég, akárhány kib@szott stúdiót vásárol fel a Microsoft. Ez mostmár bebizonyosodott, és tele van a f@sz az ilyenekkel.
#3
#2: ,,Bizony, egy konzolexkluzív címről van szó, amely azonban az első naptól elérhető lesz az Xbox Game Pass könyvtárából is.''
#2
Ez időleges exluvizutás?
#1
Pontosan 11 évvel a Skyrim után, reméljük bejön nekik ismét a novemver 11 majd, + nekünk is! ;D :-)