E3 2021: Mozgásban a S.T.A.L.K.E.R. 2

Elképesztően látványos gameplay-bemutatóval jelentkezett a S.T.A.L.K.E.R. 2, amely végül a Heart of Chernobyl alcímet kapta. Megvan a premierdátum is: jövő áprilisban látogathatunk el a Zónába.

A GSC Game World nem ismer kompromisszumokat, a S.T.A.L.K.E.R. 2 kizárólag a PC-t és az újgenerációs Xbox-konzolokat célozza meg. Ennek megfelelően 4K-s felbontásra és sugárkövetésre is számíthatunk, a mai első gameplay-bemutatót látva pedig egész biztosnak tűnik, hogy a látvánnyal nem lesz probléma.

Az előzetes során főhősünk, Skif ódon raktárházakban, bűzlő mocsarakban és sötét laborépületekben is megveti a lábát, ahol a Zóna túlélői mellett félelmetes mutáns szörnyetegek és kiszámíthatatlan anomáliák teszik veszélyessé minden lépését. Az oroszul beszélő előzetes eszméletlen hangulattal hozta a posztapokaliptikus hangulatot - egész biztos, hogy erre a játékra érdemes lesz odafigyelni.

A S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl 2022. április 18-án érkezik PC-re és Xbox Series X/S-re. A játék az első naptól csatlakozik az Xbox Game Pass könyvtárához is.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

23 komment - szólj hozzá!