E3 2021: Gameplayen a Battlefield 2042

  • Írta: gorien
  • 2021. június 13.
  • Videó
Link másolása
A korábbi előzetes után végre valódi, bár még pre-alfa állapotban felvett gameplayt is láthatunk a Battlefield 2042-ből. A Battlefield-sorozat legújabb része minden eddiginél nagyobb harcokat és könnyen változó harcmezőket ígér.

Néhány nappal ezelőtt végre hivatalosan is leleplezték a Battlefield-sorozat legújabb tagját, amely kampányt ugyan nem fog felmutatni, de minden eddiginél nagyobb csatákat igen. Most egy tényleges, 128 játékossal felvett meccsből is láthatunk jeleneteket, és ahogy az várható, van itt minden: tankok, helikopterek, siklóruhák és tornádók. A Battlefield 2042 visszahozza a Levolutiont is, azaz a harctér egyik percről a másikra megváltozhat: erre is láthatunk néhány példát.

A Battlefield 2042 október 22-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és Series X/S-en, valamint PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

13.
13.
Thor Vath
#1: A járművek nélküli BF az a CoD. A BF attól BF, hogy nyüzsögnek benne a különféle járművek. Mindenki várta már a modern részt, kezdett már elég lenni a kőbunkós szakócázás, meg a kütyük hiánya. Kicsit ugyan BF4-remake szaga van, de nem baj: a BF4-en folyton tömve voltak a szerverek. Ha ez nem húzza ki a BF-et levesből, akkor semmi.
12.
12.
Aanash
A wingsuite, a grappling hook tökre tetszenek.
Ha a tornádó elől be kell menekülnie mindenkinek az épületekbe az külön vicces lesz a szűk folyosókon.
Szerintem jó lesz ez a játék.
11.
11.
Lorthirash
#10: Hát azért hidd el sok ember fogja otthagyni warzonet is, már csak azért is mert olyan sok a csaló benne hogy ilyet én soha nem tapasztaltam játékban, és az activisiont ez nem érdekli, mert nem ölnek bele munkát egy csalás elleni rendszerbe.
egyébként szerintem lesz olyan játékmód ami helyettesítheti br módot, de azt is eltudom képzelni hogy később lesz majd br.
10.
10.
FekaFOB
#1: Tank vs repulo harc? Nem lattam ilyet a trailerben, csak olyat, hogy a tank leszedi a helit, ami alap BF momentum. Lattam egy rakas katonat is harcolni egymassal, a wingsuite pedig egy letezo dolog, nyilvan nem ebben a formaban, de adjuk meg ezt a 20 evnyi szabadsagot a keszitoknek. A Warzone-t pedig biztosan nem fogja leverni, mivel nem is lesz benne battle-royale, így nem egy az egyben az ellen indítják.
8.
8.
Zisten
"mi ez a sol uber futurisztikus hyperszuper tank vs. repulo harc?"
- A játék címe "Battlefield 2042"... mégis mit vártál?

"Katonákat vártam multigameplayel és bemutató videót katonák vs katonák nem pedig vlmi futurisztikus szárnyas embereket.."
- Katonák is voltak, ha figyeltél. De a Battlefield jellegzetessége a gyalogság mellett a járművek jelenléte ezért is kapott nagy szerepet. Én is inkább gyalog harcos vagyok, de ez nem engem nem zavart.

Kicsit figyelmesebbnek kellene lenned. ;)
7.
7.
Lorthirash
#3: Hát biztos futni fog vele de elég karcsú lesz így elsőre szerintem, meg ez egy battlefield tehát valószínűleg processzorból is kérni fog többet mint a játékok többsége.
6.
6.
Balu1989
Szomorú vagyok pedig nagyon vártam.Ez még csak meg sem ugorja a BF3,BF4 színvonalat.De ki tudja lehet őszre megszeretjük.
5.
5.
r3dman
Az előző trailer meggyőzőbb volt.Elég nyitottak a pályák.Remélem azért jó lesz.
4.
4.
kryszisz
#2: Szerintem is, plusz ne felejtsük el, hogy pre-alpha gameplay volt. De ezerszer inkább egy ilyen nyers, mindenféle cicomától mentes anyagot mutassanak, mint egy felpimpelt valamit, ami köszönőviszonyban sincs a végleges produktummal.
3.
3.
Bako
Please God.... csak elég legyen rá az rx570-em (4 gb) please!!!
2.
2.
Lorthirash
#1: Nem értek egyet szerintem kurva jó.
1.
1.
ssemtexx
Nagy csalódás.. mi ez a sol uber futurisztikus hyperszuper tank vs. repulo harc? Katonákat vártam multigameplayel és bemutató videót katonák vs katonák nem pedig vlmi futurisztikus szárnyas embereket.. ez messze nem fogja leverni a amúgy is bugos Warzonet. Nagy kár..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...