E3 2021: Már javában készül a The Outer Worlds 2

Az Obsidian Entertainment sem érkezett üres kézzel a ma esti Xbox Showcase-re, a csapat ugyanis bejelentette, hogy már dolgoznak a legutóbbi RPG-jük, a The Outer Worlds folytatásán, ami ezúttal már csak PC-re és Xbox Series X/S-re érkezik majd.
  • Írta: Baloo

Kommentek

#43
#42: Ha jól emlékszem előre deklarálták, hogy semmiféle médiaszoftvert nem engednek amivel jogvédett tartalom játszható le.
#42
#41: Bocsi, igaz. Viszont semmilyen mas streaming szolgaltatot nem engedett be.
#41
#40: Youtube első nap óta van.
#40
#38: A Nintendo meg YouTube/Netflix appokat se enged a gépeire, szóval erre nem sok esély van.

Ontopic: az Outer worlds egy nagyon jó játék volt és a kettő bemutatója a legállatabb bemutató, amit valaha láttam.
#39
#38: Persze én sem azt mondom, hogy teljesen kiszorítja majd a felhő a konzolokat (legalábbis egyelőre), de ha mondjuk a hagyományos TV adás/streaming szolgáltatás arányokat nézzük, akkor sanszosan utóbbi nézettsége van túlnyomó többségben, holott ~15 évvel ezelőtt azt sem tudtuk, hogy lesz egyáltalán ilyen technológia. Az 5G szerintem sokat fog lendíteni a dolgon, onnantól meg ugye csak gyorsabb, stabilabb lesz az egész.
#38
#37: Sajnos a világ nem ilyen. Lemezesnek se kéne lenni mert azon csak buknak a fejlesztők a digithez képest,de mégsem lövik le. Net meg nem mindenhol van főleg nem felhő gaminghez kellő nem.

Switches game pass ha a mson mulik lesz ha már tvken is lassan alap lesz az xbox app, nem kell sok hogy nintendoról is lehessen majd felhőzni ms cuccokat.
#37
#32: Amúgy lehet rosszul látom, de cryteknek mostanában sokkal normálisabb, produktívabb hozzászólásai vannak, mint általában:D Amúgy Neonak igaza van, ha nem is mostanában (az az 1-2 év szerintem naivan optimista becslés), de el fogunk jutni oda, hogy nem fizikai hordozón, hanem pusztán szerveren játszunk többségében, onnantól meg édes mindegy, hogy kék vagy zöld, egy helyről jön.
#36
#34: Én szívesen felvállalnám ha lenne Swichre GP,hogy csóró konzolom van,de ez nem kívánságműsor sajnos...
#35
#33: Örülök ha nem érdekel!
#34
#23: "valami agyhalot beteg fan egy másik oldalon képes olyan dolgot leírni, hogy például az Xbox a csórók konzolja mert ő nem sajnálta a 14-16 ezret egy A Plague Tale ért!"

Nálam az utolsó csepp az volt a ps4-nél a pohárban, amikor 18k-t fizettem Outer Worlds-ért, xbox-osok meg megkapták gamepass-ban...
#33
#31: Senkit nem érdekel, minek örülsz, míg képtelen vagy párbeszédet folytatni. :D
#32
#25: Veled pont olyan itt beszélgetni, mint egy galambbal sakkozni. Szoktam máskor is olvasni, mit művelsz. Én fél év alatt most szólaltam meg először és nem csalódtam.
#31
#30: Akkor most már örülünk,hogy megnyugodtál!
#30
#24: Köszi! Végre valami értelmes érv! :) Ezt így amúgy el tudom fogadni.
#29
#28: Gondolom, értő olvasni luxus. Mert akkor felfogtad volna a párbeszédből, ugyanis nem csak én "sírtam" és magyaráztam el. De fanboyozni könnyebb, mint értelmesen vitába szállni. Ezt mutatta be itt most több ember.
#28
#21: Azért ríttá,hogy ellopják a 2 játékot,story drivenről szó nem volt.
"Az MS tisztességtelenül játszik" után már nehéz kimaxolni a demagógiát...
#27
#26: Biztos hogy nem. A felhő sokkal gyengébb mint a "gépes, játszás. Ha ez ilyen egyszerű lenne már évek óta nem lenne lemezes játék. Net nincs mindenhol, übernet meg pláne.
#26
Jó, hogy oda van a fél populáció, hogy ki mit lopott el, meg hasonlók... De amúgy b4jusznak van igaza: ez csak üzlet. Lehet most vinni a véres lobogót bármelyik irányba, amikor a micro és a szoni egy hajóban evez úgyis. Közösen fejlesztik a felhő infrastruktúrát és a micro szerverein fog menni a szoni szolgáltatása is. Tehát hiába háborúzik most a nép, amikor 1-2 év múlva "ugyan azon az interneten" lesz egymás mellett a kék és a zöld app a streaming-re és ott mindkettő játékai elérhetőek lesznek. A lényeg az lesz, hogy fizesd be mind a kettőt, ha mind két tábor exkluzívjaival játszani akarsz.

Ezért teljesen felesleges most ugyan azoknak a póniknak rimánkodni, hogy ellopták a játékukat, akik pár éve oda voltak, meg vissza, hogy csak a PS jó, mert ott exkluzívok vannak. Ez már magában szégyen, meg az is, hogy a Boris 72 tolja ezt az "itt óccó a gameszka, itt kölcönözzé" dumát. A végén úgyis mindkettő ilyen lesz.
#25
#19: Na mond mikor jöttek azok xboxra? Itt konzolokról van szó meg a síró gépekről
Nem mellesleg elég sokminden jön psre nem rudom mi ez a pánik
#24
Azért itt annyiban más a helyzet, hogy nem egy multiplatform címet "loptak el", hiszen már maga a fejlesztőcsapat is a Microsoft berkein belül van. Az első rész még multiplatformként indult, így is fejezhették be, ez viszont már egész más tészta. Azt sem tudjuk hogy készült volna-e egyáltalán második rész, a Microsoft pénze nélkül.