E3 2021: Bemutatkozott a Guardians of the Galaxy

Idén ősszel mindnyájan felhúzhatjuk Peter Quill csizmáját, hogy felforgassuk az univerzumot a Galaxis Őrzői oldalán. Az Eidos Montréal egy sztorifókuszú akciójáték formájában álmodta újra a Marvel-hősök kalandjait.

Igaznak bizonyultak a korábbi pletykák, de a vártnál talán hamarabb érkezik a Guardians of the Galaxy-játék. Ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjön az előzetes!

Az Eidos Montréal és a Square Enix alkotásában magát Starlordot alakíthatjuk, de a banda főnökeként (ő a főnök, ugye?) természetesen igénybe vehetjük majd Rocket, Groot, Gamora és Drax különleges képességeit is - már ha éppen úgy döntenek, hogy hallgatnak ránk.

Egy Guardians-játékból nem hiányozhatnak a 80-as évek zenéi, a folyamatos poénzápor és a látványos akció, és az eddig látottak alapján az Eidos egyáltalán nem spórolta el ezeket. A kizárólag egyjátékos móddal rendelkező, történetközpontú kaland során a főszerepet a különleges képességekkel vegyített lövöldözés és a szorult helyzetek megúszása kapja majd, de néha ránk hárul majd a fontos (és gyakran kevésbé fontos) döntések meghozatala is.

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

8 komment - szólj hozzá!